MasterChef: Τα spoilers θέλουν τον Γρηγόρη εκτός παιχνιδιού και το Twitter συμφωνεί

Ιωάννα Τζανή
MasterChef: Τα spoilers θέλουν τον Γρηγόρη εκτός παιχνιδιού και το Twitter συμφωνεί

Η συμπεριφορά και οι ελλιπείς μαγειρικές του γνώσεις έχουν εκνευρίσει τους τηλεθεατές και σύμφωνα με τα spoilers, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο.

Στο αποψινό επεισόδιο (22/3) του MasterChef, τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας καλούνται να παλέψουν για μία θέση στο ριάλιτι μαγειρικής: ο Παναγιώτης, ο Γρηγόρης και η Καλλιόπη.

Η χθεσινή δοκιμασία που είχε να κάνει με παραδοσιακές ανατολίτικες συνταγές με άρωμα Κωνσταντινούπολης, αλλά και το τεστ δημιουργικότητας στο οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες, φαίνεται πως τους δυσκόλεψε περισσότερο από το αναμενόμενο.

MasterChef: Η έντονη αντίδραση για τον Γρηγόρη από τον Ηλία Μαμαλάκη και το κοινό στο Twitter

Η δοκιμασία που δυσκόλεψε τον Γρηγόρη και τα καυστικά σχόλια στο Twitter

Ο Γρηγόρης, ο οποίος μάλιστα είναι ο αρχηγός των Κόκκινων, ήταν ξεκάθαρα το outsider της δοκιμασίας, αφού όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία γνώση γύρω από την παραδοσιακή κουζίνα της Πόλης. Αυτό του στοίχισε τόσο στο διαγωνιστικό κομμάτι, αφού ήταν ο πρώτος παίκτης που οι κριτές έθεσαν ως υποψήφιο, όσο και στο... Twitter, με το τηλεοπτικό κοινό να τον... τρολάρει δίχως αύριο!



Για έναν από τους τρεις παίκτες το μαγειρικό ταξίδι θα τελειώσει εδώ και θα αναγκαστεί να βγάλει την ποδιά του MasterChef. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο διαγωνιζόμενος που θα επιστρέψει απόψε στο σπίτι του είναι ο Γρηγόρης. Παρόλο που η μέχρι στιγμής πορεία του στο παιχνίδι ήταν αρκετά ικανοποιητική, ο Γρηγόρης φαίνεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια μεγάλης μερίδας του κοινού.


https://www.instagram.com/p/Ca6sK0sOUTM

Αυτή η αποχώρηση θα είναι πολύ κρίσιμη, καθώς αυτή τη στιγμή - σύμφωνα με τα γυρίσματα - είμαστε στην 7άδα και οδεύουμε για την τελική 5άδα όπου θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα στο εξωτερικό, μεχρι να αναδειχθούν οι 3 φιναλίστ. Οι δοκιμασίες αναμένεται να είναι πολλές και καθοριστικές, έχοντας όλες έναν κοινό σκοπό: την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού MasterChef.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που δείχνουν ότι οι τηλεθεατές θέλουν εκτός MasterChef τον Γρηγόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τζιοβάνι του MasterChef μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και είναι αγνώριστος

MasterChef Αποχώρηση: Πάρτι στο Twitter με το αντίο στον Δημήτρη Μπόμπαινα