Το βίντεο που έγινε viral από το Ρουκ Ζουκ στην Καλαμάτα

Το βίντεο που έγινε viral από το Ρουκ Ζουκ στην Καλαμάτα

Ζέτα Μακρυπούλια, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Καβογιάννη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παίζουν Ρουκ Ζουκ στη Μεσσηνία.

Το Ρουκ Ζουκ μεταφέρθηκε εκτάκτως στη… Μεσσηνία. Όχι, όχι δεν θα γίνονται εκεί τα γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής της Ζέτας Μακρυπούλια. Απλώς η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, για να συναντήσουν τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που έχουν εκεί το εξοχικό τους.

Ήταν, άλλωστε, η τέλεια ευκαιρία να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στη φύση της Μεσσηνίας και να επιδοθούν σε ατέλειωτες ώρες… Ρουκ Ζουκ εν όψει και του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.

Τα μαθήματα selfie από την Βίκυ Σταυροπούλου στην Μαρία Καβογιάννη έγιναν viral

Ρουκ Ζουκ στη φύση και το βίντεο έγινε viral

Η λέξη που οι ηθοποιοί έπρεπε να περιγράψουν ο ένας στον άλλον δεν ακούστηκε στην αρχή του βίντεο. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε την περιγραφή στη Μαρία Καβογιάννη χάνοντας… τα λόγια του.

Στη συνέχεια, η Μαρία Καβογιάννη απευθύνθηκε στη Βίκυ Σταυροπούλου και σιγά-σιγά έφτασε η σειρά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τη λέξη τελικά να αποκαλύπτεται και να είναι (μάλλον) το πιράνχας. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως ήταν φυσικό, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε λυθεί στα γέλια βλέποντας τους φίλους τους να προσπαθούν εναγωνίως να βρουν τη «μαγική» λέξη.


https://www.instagram.com/tv/CbiKYPRglcZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εσείς νομίζετε ότι παίζουμε… αλλά πού να ξέρατε ότι έτσι είναι η πραγματική μας συνεννόηση σ’ αυτή την παρέα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μαθήματα selfie από Καβογιάννη-Σταυροπούλου

Η παρέα των ηθοποιών είναι πολύ αγαπημένη εδώ και πολλά χρόνια και όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν ξεκλέβουν χρόνο και κάνουν μαζί διακοπές. Αυτό συνέβη και στα μέσα Φεβρουαρίου όταν η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Καβογιάννη ταξίδεψαν στο Πήλιο και αποπειράθηκαν να βγάλουν… μία selfie.



Οι δυο φίλες βρέθηκαν σε ένα υπέροχο τοπίο με καταρράκτες και θέλησαν να φωτογραφηθούν σε αυτό το ονειρικό φόντο. Να βγάλουν, δηλαδή, μία selfie. Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν το ποια… θα πατούσε το κουμπί για τη selfie. Η όλη διαδικασία έκανε τους followers της Μαρίας Καβογιάννη και της Βίκυς Σταυροπούλου να «κλαίνε» από τα γέλια κι εκείνες… να κινδυνεύσουν να πέσουν από τη γέφυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ