Η συγγνώμη της Gwen Stefani στον Blake Shelton επειδή ξέχασε να φορέσει το δαχτυλίδι αρραβώνων

Η συγγνώμη της Gwen Stefani στον Blake Shelton επειδή ξέχασε να φορέσει το δαχτυλίδι αρραβώνων

Η τραγουδίστρια διηγήθηκε το αστείο περιστατικό που συνέβη λίγο πριν πάει στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Όπως και να το κάνουμε, το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της συλλογής σου. Δεν είναι απλώς άλλο ένα κόσμημα, αλλά συμβολίζει την αγάπη σου για τον άνθρωπό σου, την υπόσχεση ότι θα είστε μαζί. Δύσκολα, λοιπόν, το βγάζεις από το χέρι σου. Εκτός απροόπτου…

Η Gwen Stefani ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και, με το που κάθισε στην πολυθρόνα, το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Blake Shelton έγινε θέμα συζήτησης. Γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε στο χέρι της.

Η Gwen Stefani ξέχασε να φορέσει το δαχτυλίδι αρραβώνων

Η 52χρονη τραγουδίστρια είχε δαχτυλίδια σε κάθε δάχτυλο των χεριών της, εκτός από αυτό που θα έπρεπε να είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της. Αυτό, ωστόσο, δεν ήταν μία εσκεμμένη επιλογή της, αλλά οφειλόταν στο ότι απλούστατα το ξέχασε.



Η Stefani είχε βγάλει το δαχτυλίδι από το δάχτυλό της και το είχε τοποθετήσει σε καθαριστικό κοσμημάτων για να είναι λαμπερό και να το δείξει στην εκπομπή. Αλλά δε θυμήθηκε να το ξαναφορέσει. Διηγήθηκε, λοιπόν, χαμογελαστή την ιστορία και ζήτησε παράλληλα συγγνώμη από τον καλό της, λέγοντας πόσο τυχερή είναι που είναι σύζυγός της.

«Ξέχασα να φορέσω το δαχτυλίδι μου. Είναι η πρώτη φορά (που μου συμβαίνει). Είπα ‘θα το βάλω στο καθαριστικό κοσμημάτων για να δει ο Jimmy πόσο λαμπερό και φανταστικό είναι το δαχτυλίδι μου’ και… Άδειο το δάχτυλο. Είναι τόσο ντροπιαστικό. Blakey, συγγνώμη. Αγαπάω τον σύζυγό μου και μου αρέσει που είμαι παντρεμένη μαζί του. Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί», είπε η σταρ και συνέχισε: «Ετοιμαζόμουν στο ‘δωμάτιο της λάμψης’ που είναι ένα δωμάτιο στο σπίτι μου και του έστειλα μήνυμα, γιατί χτυπούσε ο συναγερμός. Σκεφτόμουν ότι χρειαζόμουν έναν άντρα να έρθει με σκάλα και να το φτιάξει γιατί είναι πολύ ψηλά. Και έρχεται με τη σκάλα. Ήταν πραγματικά μερικά δευτερόλεπτα και μετά βλέπω το δαχτυλίδι. Ακόμα και η βοηθός μου είπε ‘Ουάου, το δαχτυλίδι δείχνει πολύ ωραίο. Δεν το παρατηρώ συνήθως’. Και λέω ‘Το ξέρω, είναι πολύ σέξι’»

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton παντρεύτηκαν στις 3 Ιουλίου του 2021 σε ένα ράντσο στην Οκλαχόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συγκινητική στιγμή που η Gwen Stefani βρήκε το νυφικό των ονείρων της (video)

Gwen Stefani-Blake Shelton: Έτοιμοι να γίνουν γονείς μετά τον γάμο τους