Τα πρώτα γενέθλια της Άντζελας Γκερέκου χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο στο πλευρό της

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα γενέθλια της Άντζελας Γκερέκου χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο στο πλευρό της

Με μία μικρή τούρτα και μαζί με την οικογένειά της, η ηθοποιός, γιόρτασε τα γενέθλια της, τα πρώτα, δίχως τον αγαπημένο της Τόλη στο πλευρό της. 

Μία συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα ήταν η σημερινή για τη γνωστή ηθοποιό Άντζελα Γκερέκου και πρόεδρο του ΕΟΤ. Τα γενέθλιά της 8 μήνες μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, όπως είναι φυσικό δεν είχαν την χαρμόσυνη διάθεση των προηγούμενων χρόνων. Είχαν όμως πολλή αγάπη καθώς δίπλα της για να σβήσει την τούρτα των γενεθλίων της, είχε την οικογένειά της.


https://www.instagram.com/p/CbIgjWtrZGN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ομορφύνατε την μέρα μου»

Με ευχές απο φίλους και συνεργάτες ξεκίνησε η σημερινή γενέθλια μέρα της Άντζελας Γκερέκου και συνεχίστηκε από την καθιερωμένη έκπληξη την οποία κάθε χρόνο της ετοιμάζει η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, που αναλαμβάνει πάντα την τούρτα γενεθλίων της μητέρας της. Με μία μικρή τούρτα αυτή τη φορά, λόγω και του πένθους και χωρίς ιδιαίτερους εορτασμούς, απλά με ένα μεσημεριανό οικογενειακό γεύμα, η Άντζελα Γκερέκου έσβησε το δύο συμβολικά κεράκια, νιώθοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη. Και όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγαπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε την μέρα μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε. Και εσύ είσαι πάντα εδώ». Η τελευταία της πρόταση είναι μία σαφής αναφορά σε εκείνον που θα ήθελε να είναι μαζί της.


https://www.instagram.com/p/Cbk_lwHryne/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις φωτογραφίες φαίνεται εκτός των άλλων η μαμά της Μαρία, η κόρη της Μαρία και δύο συγγενικά της πρόσωπα. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο αγαπημένος της αδελφός της Αλέξανδρος, ο οποίος βρισκόταν στην Κέρκυρα, αλλά φυσικά της ευχήθηκε τηλεφωνικά. Η σημερινή μέρα όπως είναι φυσικό, ήταν αρκετά ιδιαίτερη και αμήχανη φυσικά, γιατί αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια μετά από 25 χρόνια, τα οποία γιορτάζει χωρίς να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Τόλη Βοσκόπουλο. Η απουσία του ήταν αισθητή για αυτό και η μέρα της μπορεί να ήταν αρκετά χαρούμενη λόγω των δεκάδων ευχών που δέχθηκε, αλλά και συνάμα μελαγχολική, καθώς δεν είχε στο πλάι της τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Τις επόμενες ημέρες η Άντζελα Γκερέκου θα ταξιδέψει στην Κύπρο όπου και συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς στο Mega. Η σειρά πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ήδη αναζητά νέους ηθοποιούς που θα συμπληρώσουν το καστ. Η Άντζελα Γκερέκου ωστόσο θα είναι από τις ηθοποιούς οι οποίες θα συνεχίσουν στην σειρά.

georgiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέρασαν οκτώ μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη του Μαρία έκανε ένα τρυφερό story

Το μήνυμα της make up free Άντζελας Γκερέκου στο χιόνι: Η αγκαλιά με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου

Άντζελα Γκερέκου: Μίλησε για το βιβλίο που έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν φύγει από τη ζωή