Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να είναι στο The Masked Singer εξαιτίας του... συζύγου της

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να είναι στο The Masked Singer εξαιτίας του... συζύγου της

Στα τέλη Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το νέο μουσικό show του ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και μία κριτική επιτροπή γεμάτη...ντετέκτιβ και την Αθηνά Οικονομάκου σε πρώτο ρόλο. 

Στην τελική ευθεία είναι το νέο μουσικό show του ΣΚΑΙ, το οποίο ήδη μεταδίδεται σε 53 χώρες και η κριτική επιτροπή έκανε την επίσημη φωτογράφηση της, λίγο πριν την πρεμιέρα. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήταν θετική στην επιστροφή της στην τηλεόραση και αν λόγω του «The Masked Singer», θα αλλάξει η καθημερινότητά της, κυρίως όσο αφορά στα παιδιά της, τον 4χρονο γιο της Μάξιμο και της μόλις 9 μηνών κόρη της Σιέννα.


https://www.instagram.com/tv/CbLTOFRFiyZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη το γνωρίζω το κόνσεπτ από το αμερικάνικο show. To πιστεύω πολύ και μάλιστα είμαι μαζί με φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη άνεση και ευτυχία και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε. 'Επαιξε ρόλο η συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά. Αισθάνθηκα ασφάλεια με το κόνσεπτ, την παραγωγή, το κανάλι και τους υπόλοιπους συντελεστές. Είμαι έτοιμη να αποχωριστώ για λίγο τα παιδιά μου γιατί είναι συγκεκριμένα τα γυρίσματα και συγκεκριμένες οι ώρες. Πιστεύω ότι μπορώ να το υποστηρίξω στη φάση της ζωής μου που είμαι τώρα», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Love it». Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως αντέδρασε ο σύζυγός της όταν της έγινε η πρόταση για την επιστροφή της στην τηλεόραση, ήταν αποκαλυπτική: «Ο Φίλιππος με στηρίζει σε ότι και αν κάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις είδαμε μαζί το αμερικάνικο show, ήταν κατενθουσιασμένος και μου είπε συγκεκριμένα, αυτό θα το κάνεις».



Σε ρόλο ντετέκτιβ

Η Αθηνά Οικονομάκου, μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, θα είναι τα μέλη της επιτροπής, αλλά θα έχουν δύσκολο έργο. Οι celebrities συμμετέχοντες θα είναι μεταμφιεσμένοι και θα τους παραπλανούν με την αποκάλυψη των στοιχείων για την ταυτότητα τους, δημιουργώντας ένα μυστήριο στους κριτές, αλλά και στο κοινό. Η φωνή τους όταν μιλούν, δεν θα είναι αναγνωρίσιμη, παρά μόνο όταν τραγουδούν. Στα live θα έχουμε ως παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημέρα προβολής. Τα αρχικό σενάριο ανέφερε πως πιθανότατα θα είναι η Παρασκευή, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί αντιμέτωπο με το X Factor του Mega, αλλά κάτι τέτοιο είναι ακόμη αμφίβολο.


https://www.instagram.com/p/CbXZELvNyY0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Πάρτι μασκέ με τούρτα υπερπαραγωγή για την Αθηνά Οικονομάκου και με τη Βάσω Λασκαράκη αγνώριστη

Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της