Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη Φλωρεντία

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη Φλωρεντία

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία και απολαμβάνει το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Την γειτονική Ιταλία επέλεξε η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ως προορισμό των διακοπών τους για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο τους, ταξιδεύοντας αρκετά συχνά εκτός συνόρων. Πρόσφατα βρέθηκαν στο Λονδίνο και το Παρίσι όπου φωτογραφήθηκαν μαζί και απέσπασαν πολλά κολακευτικά σχόλια.

Η mini απόδραση στην Ιταλία και η selfie

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε τα μέρη που επισκέφθηκαν. Η mini απόδραση του ζευγαριού ξεκίνησε από το Σαν Τζιμινιάνο, λίγο αργότερα επισκέφθηκαν την Τοσκάνη και τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στην μαγευτική Φλωρεντία.

Mέσα από Ιnstagram-stories και σύντομα βίντεο το ζευγάρι μας έδειξε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης Σαν Τζιμινιάνο, μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ιταλίας. Η Τόνια έκανε ένα ακόμη αξιοζήλευτο casual look φορώντας ένα λευκό τοπ, σακάκι και sneakers ενώ αργότερα φωτογραφήθηκε στην τοπική αγορά της πόλης με τα παραδοσιακά προϊόντα.

https://www.instagram.com/p/CbkuScOo-oz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Το νέο ταξίδι 5 μήνες μετά τον γάμο τους (photos)

tonia maravegias1

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του κι αυτό είναι εμφανές στις λήψεις που δημοσιεύουν στα social media. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρόσφατη selfie τους στην Φλωρεντία αποτελεί #couplegoals.

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την απόδραση του ζευγαριού στην Ιταλία.