Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει πως η απώλεια του πατέρα της είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει πως η απώλεια του πατέρα της είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται

Το...χαστούκι όταν δούλευε ως δημοσιογράφος και η συγκινητική εξομολόγηση της ηθοποιού, που αφορά στην απώλεια του πατέρα της, η οποία την έχει οδηγήσει στο να αναθεωρήσει αρκετές πεποιθήσεις της. 

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα αλλά και τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Φέτος μάλιστα και οι δύο είναι αρκετά χαρούμενοι γιατί συνεργάζονται στην τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1 «Και όμως είμαι ακόμη εδώ». Ενώ τα τελευταία χρόνια πάντα τους συνοδεύει σταθερά η φήμη ότι σκοπεύουν να παντρευτούν για να ανοίξουν έναν νέο κύκλο στην κοινή τους ζωή, η αλήθεια είναι πως ηθοποιός, έχει κάποιες αναστολές, που σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με τον άντρα της ζωής της. Η αποκάλυψη που θα κάνει στην εκπομπή της ΕΤ1 «Αυτός και ο άλλος» είναι ιδιαίτερα συγκινητική.


https://www.instagram.com/p/CZ-BN4zr7JP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απώλεια του πατέρα της άλλαξε τη ζωή της

Μιλώντας στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, η ηθοποιός κάνει μία χρονική αναδρομή στη ζωή της αποκαλύπτοντας το παρελθόν της, ειδικά πριν πάρει την απόφαση να γίνει ηθοποιός. Η συζήτηση φυσικά οδηγεί κάποια στιγμή και στον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο φέτος συμπρωταγωνιστούν στην σειρά της ΕΤ1 «Και όμως είμαι ακόμη εδώ». Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, καθώς στο παρελθόν τους έχουμε αγαπήσει και ως κινηματογραφικό ντουέτο. Στο ενδεχόμενο πάντως ενός γάμου μεταξύ τους, η Κατερίνα κάνει μία συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της και το ρόλο που έχει παίξει με την απώλεια του στο να αντιμετωπίζει διαφορετικά το θέμα της τελετής του γάμου. Και όπως λέει: «Νομίζω πως ένας από τους λόγους που δεν θα ήθελα να παντρευτώ, είναι ότι θα μου έλειπε ο μπαμπάς μου από την τελετή».



Η Κατερίνα είχε μιλήσει αρκετά χρόνια πριν για την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, όταν ήταν μόλις 13 ετών. Μάλιστα υπάρχει και μία τραγική σύμπτωση στην οικογένειά της, καθώς και η δική της μητέρα είχε χάσει τον δικό της πατέρα στην ίδια ηλικία. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για το πως διαχειρίστηκε αυτό το γεγονός εκείνη την εποχή σε παλαιότερη συνέντευξη της: «Νομίζω σκέφτομαι τον πατέρα μου κάθε μέρα, αλλά αυτό έχει να κάνει με το αν αυτό σε πληγώνει ή το αν αυτό σου υπενθυμίζει κάτι. Είναι ένας τρόπος να ζούμε, το να θυμόμαστε κάποιον και να αναβιώνουμε στιγμές από την καθημερινότητα. Δηλαδή πολλές φορές βάζω τη μαμά μου να μου πει κάποιες ιστορίες. Είναι ένας τρόπος αντίστασης».



Στην εκπομπή, η Κατερίνα μιλά για την κοινή συμβίωση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τις σπουδές της στην Νομική αλλά και στον χώρο της δημοσιογραφίας, προτού καν θελήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και για το περιστατικό τόσο με το χαστούκι που έφαγε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και το περιστατικό λεκτικής βίας, το οποίο αποκάλυψε την περσινή χρονιά και ενώ ήδη είχε ξεσπάσει το #metoo. Τις τελευταίες ημέρες, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έλειπαν σε ρομαντικό ταξίδι στην Ελβετία, όπου η Κατερίνα ένιωσε ως άλλη....Χάιντι όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο.


https://www.instagram.com/tv/Cbf64cgFTac/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε σε τι διαφέρει η σχέση της με τον Τσιμιτσέλη ειδικά στις μέρες μας

Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το άγνωστο περιστατικό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Γερονικολού είπε το ναι στον Τσιμιτσέλη: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους δεν έλειψαν