Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω αρραβωνιάζονται και η Ζωή αποκαλύπτει το μυστικό του Ακύλα

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω αρραβωνιάζονται και η Ζωή αποκαλύπτει το μυστικό του Ακύλα

Ο βιολογικός πατέρας της Κορίνας και ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή. Πως θα αντιδράσουν η Ζωή και η Αιμιλία;

Οι Διαφανιώτες στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, δεν ησυχάζουν ποτέ και σε δύο τουλάχιστον οικογένειες θα επικρατήσει μεγάλη αναταραχή. Η μία είναι η οικογένεια του Ακύλα Μεγαρίτη και η άλλη η οικογένεια της Ελένης Σταμίρη και των αδελφών της. Στην πρώτη οι αποκαλύψεις θα έχουν έναν πιο μυστικό χαρακτήρα, στην δεύτερη τα προβλήματα θα είναι ορατά και δύσκολο στο να αντιμετωπιστούν. Η μόνη χαρά αλλά και αυτή...περιορισμένη, είναι οι επίσημοι αρραβώνες Κωνσταντή και Δρόσως. Επιτέλους το ζευγάρι θα το δούμε ευτυχισμένο, παρά τους αφορισμούς της Μυρσίνης.



Η μεγάλη αποκάλυψη της Ζωής

Η σύζυγος του Ακύλα Μεγαρίτη, Ζωή, μαζί με την Αιμιλία κατορθώνουν τελικά να πάνε στην Αθήνα και δεν χάνουν καθόλου χρόνο ψάχνοντας στοιχεία που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ακύλα και θα κατορθώσουν να τον βγάλουν από τη ζωή τους οριστικά και αμετάκλητα. Με πρόσωπα από το παρελθόν της και κάποια έγγραφα που θα βρει θα καταλάβει την συμμετοχή του Ακύλα στην δολοφονία του πρώην συντρόφου της Φίλιππου. Τον πρώτο άντρα που αγάπησε πραγματικά και είναι ο πατέρας της Κορίνας, χωρίς να το ξέρει κανείς. Το μεγάλο μυστικό της, η Ζωή θα το μοιραστεί με την αδελφή της Αιμιλία. Αλλά παρά το γεγονός πως έχουν σοκαριστεί, θα τιθασεύσουν το θυμό τους. Καταστρώνουν πολύ προσεκτικά το σχέδιο για να τον κλείσουν στην φυλακή. Στην οποία φυλακή, για λίγο διάστημα θα μείνει ο Ακύλας μαζί με τον Μελέτη, για άλλο λόγο και ενω συνεχίζονται οι έρευνες για το αεροδρόμιο και την δολοφονία των μελών της ΕΑΚ.


https://www.instagram.com/p/CbasPb1rxo_

Ο Ζάχος αγνοείται

Κάθε μέρα που περνά, ο Λυκογιάννης καταλαβαίνει πως κάποιοι του έστησαν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι και μία παγίδα για να τον αφανίσουν ολοκληρωτικά. Ψάχνοντας όμως να βρει ποιος κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο και θα ενοχλήσει κάποιους υψηλά ιστάμενους αξιωματικούς. Οι οποίοι για να τον εκφοβίσουν, θα τον ξυλοκοπήσουν. Η Ελένη αλλά και ο Λάμπρος έχουν αρχίσει να υποψιάζονται πως κάτι δεν πάει καλά και ανησυχούν για τη ζωή του, όταν αντιλαμβάνονται πως έχει εξαφανιστεί. Εκείνος αφού σταθεί στα πόδια του θα θελήσει να ξεσκεπάσει τους υπεύθυνους, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.


https://www.instagram.com/p/CbJBkZ1sZvh

Οι αδελφές Σταμίρη από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η Ελένη και λόγω εγκυμοσύνης, έχει γίνει πιο ευσυγκίνητη, αλλά ο Λάμπρος καταλαβαίνει ότι κάποιοι θέλουν να τους φράξουν το δρόμο με τα προιόντα τους, παρόλο που δείχνει ήρεμος μπροστά της. Η μόνη χαρά που έρχεται στο σπίτι τους, είναι οι αρραβώνες της Δρόσως. Με πολλά εμπόδια, αλλά όχι αξεπέραστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Το «αντίο» σε έναν ήρωα και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο

The2Night Show: Η ατάκα του Γιώργου Παπαγεωργίου για τους 7 μήνες γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη

Ο Δούκας εκδικείται τον τραυματισμό του Κωνσταντή - Όλοι εναντίον του Ακύλα ακόμη και ο Μελέτης