Άγριες Μέλισσες: Το «αντίο» σε έναν ήρωα και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το «αντίο» σε έναν ήρωα και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο

Βρισκόμαστε πια προς την τελική ευθεία που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, για να κλείσει αυτός ο κύκλος των τριών χρόνων των Άγριων Μελισσών. Πριν μπουν σε μία τάξη οι ζωές των ηρώων μας, θα έχουμε και θλιβερές απώλειες. 

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, θα έχουμε την κορύφωση όλων των ιστοριών αλλά και όλων των γεγονότων του παρελθόντος που έχουν μείνει ως ανοικτές υποθέσεις. Η λέξη δικαίωση δεν είναι η ακριβής για να περιγράψει όσα συμβούν. Δεν θα κλειστούν όλοι όσοι έχουν κάνει κακό στη φυλακή. Αλλά ούτε και όσοι έχουν κάνει καλό, θα ζήσουν απαραίτητα ευτυχισμένοι. Κάποιοι ήρωες θα έχουν ένα θλιβερό τέλος. Προς το παρόν θλιβερό τέλος απόψε θα έχει ο δεσμός του Νικηφόρου με την Ρένα, η οποία του επιστρέφει τη βέρα. Ο αρραβώνας χάλασε.


https://www.instagram.com/p/CbdmxfPglDy

Η φυγή και ο ηρωισμός

Ο Ζάχος Λυκογιάννης ήταν ένα πρόσωπο αμφιλογόμενο λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, άτυχο ερωτικά γιατί είχε πάντα στην καρδιά του την Ελένη, αλλά αυτός ήταν ένας καταδικασμένος έρωτας, αλλά τουλάχιστον δίκαιος. Απογοητευμένος θα φύγει από το Διαφάνι, αφού πια δεν μπορεί να μείνει ως αξιωματικός, προδομένος για όσα πίστεψε και η ζωή του θα είναι σε κίνδυνο από τους ίδιους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Κανείς δεν θα ξέρει που βρίσκεται και η Ελένη θα ζήσει με την αγωνία για το τι απέγινε ο εφηβικός της έρωτας.



Ο Πέτρος Ορφανίδης από την άλλη πλευρά, τον οποίο ενσάρκωσε υποδειγματικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, θα παραμείνει μέχρι τέλους ο άνθρωπος των ιδανικών. Και της αδιάκοπης μάχης για τη δικαιοσύνη. Αλλά θα γίνει παραπάνω παράτολμος από ότι πρέπει και θα χάσει τη ζωή του πάνω στο καθήκον. Αυτό που εκείνος θεωρεί καθήκον.



Ο Λάμπρος από εκείνη τη μάχη, λίγο πριν σκοτώσει η αστυνομία τον Πέτρο, θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Όχι μόνο να συλληφθεί, αλλά και να κινδυνέψει η ζωή του. Και χρονικά αυτό θα συμβεί λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί η Ελένη. Ώρες αγωνίας θα ζήσουν και οι δύο. Όμως όλοι ξέρουμε ότι τουλάχιστον για αυτό το ζευγάρι θα έχουμε happy end. Η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη αλλά και ο Πέτρος Καλκόβαλης, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μελίνας στις αρχές του φθινοπώρου, μας είχαν προειδεάσει για αυτό, λέγοντας μας και μπροστά στην Μαρία Κίτσου, αλλά και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, πως όχι μόνο θα γίνουν γονείς, αλλά θα κάνουν και πολλά παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CTW8KkqqFCd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη και ο Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι και φέρνουν ταραχές

Άγριες Μέλισσες: Η αρχή του τέλους του Ακύλα και το μυστικό μιας δολοφονίας έρχεται στο φως

'Αγριες Μέλισσες: 4 ζευγάρια βρίσκουν την ευτυχία ενώ ο Ακύλας δέχεται την σκληρή του τιμωρία