The2Night Show: Η ατάκα του Γιώργου Παπαγεωργίου για τους 7 μήνες γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη

Τσακιρίδου Χριστίνα
The2Night Show: Η ατάκα του Γιώργου Παπαγεωργίου για τους 7 μήνες γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη

O ηθοποιός-σκηνοθέτης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2night show» ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης που απολαμβάνουμε φέτος στη «Σκοτεινή Θάλασσα» παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας φυσικά και για την σύζυγο και γυναίκα της ζωής του, Δανάη Μιχαλάκη.

Ο γάμος με την Δανάη Μιχαλάκη



Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη λέγοντας:

«Δεν είναι αλήθεια ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μας».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη, στις 7 Αυγούστου 2021 στο δημαρχείο της Ερμούπολης Σύρου με ελάχιστους καλεσμένους. Αργότερα ακολούθησε ένα μικρό πάρτι στην παραλία Κόμητο όπου οι συμπρωταγωνιστές της Δανάης από της «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το παρών.

https://www.instagram.com/p/CXnkU8hKP-_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Toν περασμένο Σεπτέμβριο η Δανάη Μιχαλάκη είχε ερωτηθεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μαμά απαντώντας χαρακτηριστικά: «Είναι νωρίς ακόμα, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας αλλά θα το θέλαμε να συμβεί». Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της ή την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού η 29χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως θα το έκανε με χαρά αλλά εξήγησε πως θα ήθελε να αποφύγει μια συνεργασία με τον σύζυγό της αν εκείνος είχε τον ρόλο του σκηνοθέτη.



«Το καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για τον γάμο μου αλλά πρέπει να σέβεσαι ότι κάποιος πρέπει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή. Δεν ένιωσα να ξεπερνιούνται τα όρια, καλό όμως θα ήταν να υπάρχουν και να καταλαβαίνουν ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι», τόνισε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η δυσκολία του να βλέπει τις ερωτικές σκηνές της Δανάης Μιχαλάκη



Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραδέχτηκε πως του είναι δύσκολο να τη βλέπει σε ερωτικές σκηνές στις «Άγριες Μέλισσες». Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, όπως σχολίασε.

«Η Δανάη κάνει όπως κάνω και εγώ. Δεν είναι εύκολο ακόμα και να ξέρεις ότι είναι δουλειά. Εγώ την πρώτη χρονιά των "Μελισσών" έβλεπα κάποιες σκηνές και έκλεινα τα μάτια μου. Νομίζω ότι αν δεν ήμουν ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο και πάρα πολύ δύσκολο. Όμως, έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση, και έχοντας δει ότι πολλές φορές μία ερωτική σκηνή γυρίζεται και δεν υπάρχει ίχνος του πάθους που βγαίνει στον φακό, ξέρω ότι δεν υπάρχει καμία ρομαντική διαδικασία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι

Ο ανατρεπτικός ρόλος του στην Σκοτεινή Θάλασσα



Ο Χρήστος, ο ήρωας που υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου πάσχει από διπολική διαταραχή , είναι διπολικός με μία συγκεκριμένη γραμμή. «Μπήκα σε διαδικασία έρευνας σε σχέση με αυτή την πάθηση. Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους και με βοήθησε πάρα πολύ μια προσωπική επαφή που είχα με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι διπολικός σε αγωγή. Με βοήθησε με μεγάλη χαρά στο πώς μπορεί να αποδοθεί ο ρόλος. Ο άνθρωπος που πάσχει από διπολική διαταραχή καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο, βρίσκεται σε κατάσταση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Ο άνθρωπος που με βοήθησε στον ρόλο ήταν σε μία ισορροπία εδώ και χρόνια όμως μπορούσε να μου περιγράψει και θυμόταν τις στιγμές που έμπαινε σε μία κρίση μανίας», ανέφερε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν μιλούσαμε, μου έλεγε "Έκανα ένα μανιακό επεισόδιο" και τον ρωτούσα "Ωπα τι εννοείς έκανα;". Μου απάντησε ότι έτσι λέγεται, εμένα ακόμα και η λέξη "κάνω" που είναι ενεργητικό ρήμα, κλείδωσε σε κάτι σε σχέση με τον ρόλο», συμπλήρωσε.



Για τη φήμη που κυκλοφορεί ότι το φινάλε της σειράς θα γυριστεί τρεις φορές, ο πρωταγωνιστής απάντησε: «Δεν θέλουν να διαρρεύσει το φινάλε και γι' αυτό θα το γυρίσουν τρεις φορές με διαφορετικό τέλος, αυτό έχω πληροφορηθεί. Από εκεί και πέρα κρατάνε και για εμάς μία έκπληξη. Έχω και εγώ την αγωνία».

Οι δυσκολίες του αντιμετώπισε ως ηθοποιός

«Δεν είμαι ηθοποιός που ήρθα στη δουλειά και ήμουν σε επιτυχίες. Έχω περάσει από όλες τις καταστάσεις. Έχω περάσει από δουλειές που ήμουν απλήρωτος για μήνες και τελικά πήρα για 5 μήνες 340 ευρώ. Οφείλεις να περάσεις από όλη αυτή τη διαδικασία αν θέλεις να είσαι ηθοποιός» δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τις δυσκολίες του επαγγέλματος.

Πηγή κεντρικής: dristela

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: