Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την αποβολή και τον λόγο που την κράτησε μυστική για χρόνια

Ιωάννα Τζανή
Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την αποβολή και τον λόγο που την κράτησε μυστική για χρόνια

«Όταν απέβαλα, δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγος της influencer Chiara Ferragni, Fedez, και το γεγονός ότι οι δυο τους βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν δημόσια και λεπτομερώς για αυτό, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε μία δική της δυσάρεστη εμπειρία, που της στοίχισε πολύ.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποβολή που είχε πριν από περίπου 17 χρόνια, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους συναδέλφους της τα συναισθήματα που ένιωσε τότε.


https://www.instagram.com/p/CQ077j5Lc29

Το μήνυμα της μέρας ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και στη selfie της

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την αποβολή

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους. Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος… Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας ξεκάθαρο το πόσο περίεργο της φαίνεται το γεγονός ότι κάποιος έχει το κουράγιο να μιλήσει για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, τη στιγμή που συμβαίνει.



Και συνέχισε μοιράζοντας με τον κόσμο τη δική της δυσάρεστη εμπειρία, αλλά και τον τρόπο που την αντιμετώπισε:

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε δε μου περνούσε από το μυαλό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Πηγή φωτογραφιών: @elenimenegaki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την απώλεια του μπαμπά της – Το «λάθος» που παραδέχτηκε

Η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε και μας έδειξε την εικόνα της αυλής της αυτή τη στιγμή (photo)