Το μήνυμα της μέρας ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και στη selfie της

Το μήνυμα της μέρας ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και στη selfie της

23 Μαρτίου 2022, η άνοιξη θεωρητικά μπήκε αλλά πρακτικά δεν την βλέπουμε. Η selfie της Ελένης Μενεγάκη τα είπε όλα!

Δεν τις συνηθίζει τις πρωινές φωτογραφίες Ελένη Μενεγάκη αλλά αυτή τη φορά το μήνυμα της παρουσιάστριας είναι ήταν τέτοιο που περιγράφει ακριβώς την κατάσταση του καιρού, στην Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα.

«Με 2 μαρμάρινα φιλιά (από το κρύο) σας εύχομαι μια όμορφη μέρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη κι έδωσε το σύνθημα σε αυτήν την Τετάρτη που μοιάζει τόσο πολύ με Δευτέρα κι ας μας χωρίζουν δύο ημέρες μόνο από το δεύτερο τριήμερο αυτού του ατελείωτου Μάρτη γδάρτη.


https://www.instagram.com/p/CbcC-jKgAPA

Το ίδιο σύνθημα με βάση τον καιρό, είχε δώσει η Ελένη και την περασμένη Κυριακή, με μια φωτογραφία από τον χιονισμένο κήπο της:

«Όταν ξυπνάς το πρωί και βλέπεις τον κήπο σου χιονισμένο στις 20/3 ! Καλημέρα σε όλους», είχε γράψει η Ελένη χαρακτηριστικά.

Το χιόνι αποτελεί λατρεία της Ελένης αλλά η Μενεγάκη είχε μιλήσει και για την κακοκαιρία της Ελπίδας του Φεβρουαρίου, όταν δεκάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν στο χιόνι.



Τι θα γίνει επιτέλους με τον καιρό; Φτιάχνει από την Πέμπτη!


https://www.instagram.com/p/CbUFgMttc-7

Ο καιρός σήμερα

Βελτιωμένος καιρός προβλέπεται στη δυτική και βόρεια χώρα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές, πρόσκαιρα ισχυρές στα νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε και μας έδειξε την εικόνα της αυλής της αυτή τη στιγμή (photo)

Ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές εκτός από τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά αυτής με βαθμιαία βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε και μας έδειξε την εικόνα της αυλής της αυτή τη στιγμή (photo)

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη σύντροφο του γιου της με έναν ιδιαίτερο τρόπο για τα γενέθλιά της