Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με την κόρη της στη Μάνη και η εξομολόγηση για τον έρωτά της

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με την κόρη της στη Μάνη και η εξομολόγηση για τον έρωτά της

Η Αθηνά Οικονομάκου «λιώνει» και το μοιράζεται στα social media.

Η Αθηνά Οικονομάκου βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική κι επαγγελματική της ζωή. Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση με κοσμήματα και με ρούχα που έχει δημιουργήσει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη πηγαίνει από το καλό και καλύτερο, ενώ πάντα έχει προτάσεις τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση. Μάλιστα, πολύ σύντομα θα δούμε την Αθηνά ως κριτή στο μουσικό show «The Masked Singer».

Αντίστοιχα, και στα προσωπικά της όλα βαίνουν πολύ καλά. Η ηθοποιός έχει τρελή αδυναμία στα δύο της παιδιά, στον 4χρονο γιο της, Μάξιμο, και στην 9 μηνών κορούλα της, Σιέννα, και παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από 8 χρόνια που είναι μαζί. Ωστόσο, η Αθηνά σε σημερινό post που έκανε στο Instagram αποκάλυψε ότι ναι μεν λιώνει από έρωτα, αλλά... όχι για τον σύζυγό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να είναι στο The Masked Singer εξαιτίας του... συζύγου της

Η Αθηνά Οικονομάκου «λιώνει» για την κόρη της

Μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία κρατά την κόρη της αγκαλιά δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου κι έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Λιώνω με την κόρη μου…τι έρωτας είναι αυτός ρε παιδιά». Τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά με αρκετές συναδέλφους της Αθηνάς- ανάμεσά τους η Ντόρα Μακρυγιάννη και η Νίκη Παλληκαράκη – να σχολιάζουν το cute στιγμιότυπο.


https://www.instagram.com/p/CbpZhd_NwsS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Αρεόπολη της Μάνης όπου και βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου με την οικογένειά της το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τους γονείς της και τους φίλους της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία

Το βράδυ του Σαββάτου (26/3) η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε με ένα Insta Story ότι έγινε θεία. Ο αδελφός της, Νικήτας, έγινε μπαμπάς και η ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει τη χαρά της δημόσια.

theia oikonomakou

«Καλώς ήρθες στον κόσμο μας πριγκίπισσά μας!!! Σε λατρεύουμε», έγραψε η Αθηνά στο Insta Story συμπληρώνοντας τα hashtags #BabyA #myniece και αποκαλύπτοντας έτσι ότι το όνομα της μικρούλας θα ξεκινά από το γράμμα Α.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ