Survivor: «Δε θα το πιστέψεις», αλλά ο Τάκης τσακώθηκε και με άλλο παίκτη λόγω... επαγγέλματος

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: «Δε θα το πιστέψεις», αλλά ο Τάκης τσακώθηκε και με άλλο παίκτη λόγω... επαγγέλματος

Ο Τάκης θα είναι πραγματικά ο παίκτης που θα έχει τσακωθεί με τους περισσότερους στο Survivor... ever.

Δεν έχει προλάβει να μπει στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και τα προβλήματα ήδη έχουν εμφανιστεί. Αιτία – ο κλασικός «ύποπτος», Τάκης, που κατά τον νέο παίκτη τού φέρεται με άσχημο και υποτιμητικό τρόπο σαν να βρίσκονται στον στρατό. Από την πλευρά του, εκείνος ισχυρίζεται ότι η συμπεριφορά του οφείλεται στη φύση της δουλειάς του, στο ότι είναι μισθοφόρος δηλαδή.

Κάπου εδώ, βέβαια, έρχεται ένα άλλο ερώτημα. Για ποιον λόγο συγκρίνουμε το επάγγελμα κάποιου με την ευγένεια και τους τρόπους και, μάλιστα, εκτός αυτού του επαγγέλματος. Δηλαδή, κατά πόσο είσαι δικαιολογημένος να μιλήσεις απότομα ή κακότροπα σε κάποιον και να αρκεί η απάντηση «Εγώ έτσι είμαι και δεν αλλάζω για κανέναν. Είμαι μισθοφόρος και ο λόγος μου είναι στρατιωτικός»;

Ο τσακωμός μεταξύ Τάκη και Κωνσταντίνου

«Ο Τάκης μιλάει πάρα πολύ υποτιμητικά σε μένα από την ώρα που μπήκα. Λες και πήγα στον στρατό, είμαι ο καινούργιος και μου συμπεριφέρεται λες και είμαι κανένας ψάρακλας. Φίλε, χαλάρωσε. Είσαι έναν μήνα εδώ. Δεν είσαι τέσσερα και πέντε χρόνια. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι τέτοιος τύπος, αλλά εγώ δε θέλω να μου μιλάει με αγένεια, γιατί είμαι ένας τύπος πάρα πολύ ευγενής με όλους», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για να εξηγήσει τι ακριβώς τον έχει ενοχλήσει στη συμπεριφορά του Τάκη προς εκείνον.



Όταν ο κομμωτής είπε στον Τάκη αυτό που δεν του άρεσε, ο Τάκης όχι μόνο δεν πήρε καμία ευθύνη, αλλά το γύρισε στον ίδιο τον Εμμανουήλ ότι εκείνος φταίει επειδή επί της ουσίας είναι εύθικτος.

«Δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου. Εγώ δε θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για κανέναν. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με στρατιωτικό περιεχόμενο. Δε θα ασχολούμαστε όλοι με εσένα. Δεν είσαι το επίκεντρο», είπε και άρχισε να τον ρωτάει τι δουλειά (Ο Κωνσταντίνος είναι κομμωτής) για να τη συγκρίνει με τη δική του, κάτι φοβερά άκομψο να το κάνεις στον οποιονδήποτε. Έπειτα, είπε στην κάμερα: «Εδώ πέρα, πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα. Είναι δεδομένο», είπε.

Κάνει ό,τι του έκαναν, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο

Ο Εμμανουήλ δεν καλύφθηκε και έπειτα μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως θεωρεί ακόμα πιο άσχημο που ενώ πριν ο Τάκης ισχυριζόταν ότι κάποιος του συμπεριφερόταν άσχημα χωρίς λόγο και ωρυόταν, τώρα κάνει ακριβώς το ίδιο σε άλλον παίκτη.

«Όταν ο Τάκης ήταν στην Κόκκινη ομάδα, εγώ τον έβλεπα από την τηλεόρασή μου. Κάποια στιγμή είχαν γίνει κάποια σκηνικά και του είχαν μιλήσει υποτιμητικά. ‘Φέρε μου τα παπούτσια, φέρε μου το ένα, φέρε μου το άλλο’. Δε δεχόταν την αγένεια και την υποβάθμιση. Και ξαφνικά, αυτός που λέει όλα αυτά, μπαίνω εγώ στο παιχνίδι και μου συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο που δεν ήθελε να του κάνουν οι άλλοι. Και χτες το βράδυ έγινε κάτι. Τον είδα να κόβει μία καρύδα και του λέω ‘Τι γίνεται; Τι έχεις;’. Μου είπε μία πάρα πολύ άσχημη λέξη και μετά ‘Φύγε, μη μου μιλάς αυτήν τη στιγμή’. Σοκαρίστηκα, έπαθα ταχυκαρδία», σχολίασε.

https://www.instagram.com/p/CbqerwfOfzO

Οι θεατές παρακολούθησαν τα τεκταινόμενα και για μία ακόμα φορά σχολίασαν στο Twitter, με πολλους να λένε ανοιχτά ότι δεν αντέχουν άλλο τον Τάκη.

Υ.Γ. Τελικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter μιλά για τους νέους παίκτες

Survivor: Η Σοφιάννα κέρδισε την Ασημίνα και το Twitter έκανε πάρτι- Σε κόντρα οι πρώην φίλες

90 ημέρες Survivor: Το επικίνδυνο φίδι και η αποχώρηση του Αντρέα έγιναν trend στο Twitter