Survivor: Η Σοφιάννα κέρδισε την Ασημίνα και το Twitter έκανε πάρτι- Σε κόντρα οι πρώην φίλες

Survivor: Η Σοφιάννα κέρδισε την Ασημίνα και το Twitter έκανε πάρτι- Σε κόντρα οι πρώην φίλες

H νίκη της κόκκινης ομάδας «άναψε» τα αίματα και έφερε οριστική ρήξη στη σχέση των πρώην κολλητών.

Μια μεγάλη κόντρα δίχως τέλος έχει αναπτυχθεί στο φετινό Survivor, ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το χθεσινό επεισόδιο (26/03) ήταν γεμάτο ένταση και ανατροπές, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό θέλοντας να κερδίσουν τα δύο έπαθλα. Το πρώτο δεν είναι άλλο από το έπαθλο του φαγητού (6 μπιφτέκια, τηγανητές πατάτες, σαλάτα και αναψυκτικό) και το δεύτερο είναι το έπαθλο της συναυλίας.

Το διπλό έπαθλο και η μεγάλη ανατροπή

https://www.instagram.com/tv/CblPRXssRot/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει ότι με αφορμή το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα λάβει μέρος το πάρτι ένωσης των Survivors της Τουρκίας και έχει προσκληθεί ένας Τούρκος διάσημος τραγουδιστής, η νικήτρια ομάδα του αγώνα επάθλου του Σαββάτου θα βρεθεί σε αυτή τη συναυλία. Η κόκκινη ομάδα νίκησε τους μπλε με σκορ 5-4 και θα απολαύσει τα δύο έπαθλα. Η μεγάλη ανατροπή ήρθε με την ανακοίνωση του παρουσιαστή πως και οι δύο ομάδες θα παρευρεθούν στο πάρτι ένωσης, με τους παίκτες των μπλε να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Κόντρα δίχως τέλος για Ασημίνα και Σοφιάννα



Η παίκτρια της μπλε ομάδας, Σοφιάννα Αβραμάκη έδειξε αποφασισμένη να χρεώσει ότι συμβαίνει στην πρώην κολλητή της αναφέροντας on camera: «Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα. Προσωπικά έχω αφήσει τέτοιου είδους ιστορίες χρόνια πίσω. Γενικά όταν θέλω να λύσω κάτι, το κάνω τετ α τετ με τον άλλον όπως κάνω και με αυτά που λέω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα στο τελευταίο συμβούλιο».

Survivor: Το ξέσπασμα της Σοφιάννας κατά της Ασημίνας και η δικαιολογία που δίχασε το Twitter

«Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το» ανέφερε χαρακτηριστικά η 26χρονη φυσικοθεραπεύτρια και παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.

«Αυτό που με στεναχωρεί πραγματικά είναι ότι νιώθω πως η Ασημίνα ξεχνάει κάποια πράγματα, τα οποία δεν θα έβγαινα να τα πω γιατί τα έκανα όλα από την καρδιά μου αλλά οι συγκηρίες και τα γεγονότα μάλλον με έχουν φτάσει στο σημείο να πρέπει να τα υπενθυμίσω και στην ίδια και στον κόσμο. Ποιος ήταν το στήριγμα σου από την αρχή! Ξεχνάς όταν έκλαιγες που έχανες τις επικοινωνίες, ποιος ήταν εκείνη να σου θυμίζει τα τραγούδια του συντρόφου σου και έκανε ώρες συζητήσεων μαζί σου για να μπορείς να καλύψεις το κενό. Ξεχνάς όταν έπεφτες αγωνιστικά ποιος ήταν εκεί να σου λέει ότι η θέση σου είναι στον τελικό και «κράτα γερά γιατί έχεις ακόμα πολλά ψωμιά να φας μέσα στο παιχνίδι». Ξεχνάς ποιος είναι ο άνθρωπος που πάντα σε έβαζε πάνω από όλα» τόνισε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Το πάρτι ένωσης του Τουρκικού Survivor

party survivor

Ο Acun Ilıcalı δημοσίευσε πλάνα από το πάρτι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στo Ιnstagram, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα.

Το Twitter στηρίζει την Σοφιάννα

trends

Στην κορυφή των trends του Ελληνικού Twitter βρέθηκε για ακόμη μια φορά το hashtag #survivorgr με τους χρήστες της πλατφόρμας να εκφράζουν την αγανάκτησή τους προς την Ασημίνα. Την ίδια ώρα εκατοντάδες tweets πανηγύρισαν την νίκη της Σοφιάννας.

Πηγή κεντρικής: survivorgreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα καλύτερα tweets που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.