90 ημέρες Survivor: Το επικίνδυνο φίδι και η αποχώρηση του Αντρέα έγιναν trend στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
90 ημέρες Survivor: Το επικίνδυνο φίδι και η αποχώρηση του Αντρέα έγιναν trend στο Twitter

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τελικά από το Survivor αλλά τα φίδια που έζωσαν την παραλία των Μπλε, έγιναν θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες. 

Συμπληρώσαμε αισίως 90 ημέρες από το ξεκίνημα του φετινού Survivor και η αποχώρηση της Τετάρτης βρήκε εκτός παιχνιδιού τον παίκτη πόκερ του ριάλιτι.

Εκτός Survivor ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που βλέπει την έξοδο από το Survivor είναι ο Αντρέας, μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφεραν να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, συγκεντρώνοντας περισσότερες ψήφους.

«Μετά από 2,5 σχεδόν μήνες στο παιχνίδι, ο κύκλος μου κλείνει σήμερα, φεύγω, γυρίζω στην πατρίδα, κρατάω τους πανηγυρισμούς, τις χαρές, τις φιλίες, ακόμα και τις διαφωνίες. Όπως έχω πει το Survivor είναι μια φούσκα της κοινωνίας που οφείλει να σου δίνει πολλά μαθήματα την επόμενη ημέρα. Θα έχω να διηγηθώ πολλές ιστορίες, να ευχηθώ καλή επιτυχία στη Μαίη και υγεία σε όλους, να ευχαριστηθούν το παιχνίδι γιατί έρχεται μόνο μια φορά», είπε σε ήπιους τόνους ο Αντρέας, ο παίκτης πόκερ που διακρίθηκε για το ήθος και την ηρεμία του.



Τάκης κατά πάντων:

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Μισθοφόρος και υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, τα έβαλε με όλους, τόσο στο σμυβούλιο του νησιού όσο και στην παραλία.

Ο φετινός Μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης, τα έβαλε αρχικά με τον Άρη Σοϊλέδη που έχει γίνει κολλητός με τον Σπύρο Μαρτίκα και μαγειρεύουν μαζί τις ψηφοφορίες.

Έπειτα ήρθε η ώρα της Μυριέλλας, την οποία ο Τάκης κατηγόρησε πως τον κοιτάζει με μίσος και της ευχήθηκε να είναι η ηθοποιός εκείνη που θα αποχωρήσει.

Κατόπιν ήρθε η ώρα της Ασημίνας να δεχτεί τα πυρά του Καραγκούνια, ο οποίος την κατηγόρησε πως είναι ψυχρή εκτελέστρια και πως δεν σεβάστηκε τη φιλία της με τη Σοφιάννα.



Tη δική της άποψη για τον Τάκη εξέφρασε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Τάκης είναι ο κλόουν του φετινού Survivor.

Φίδια στο παιχνίδι



Και μην νομίζεις πως μιλάμε για κάποιον παίκτη αυτή τη φορά. Μετά από 90 ημέρες στο ριάλιτι, οι Μπλε, έπρεπε να αλλάξουν καλύβα, μιας και την εμφάνισή του έκανε ένα επικίνδυνο είδος φιδιού. Πάντως οι Μπλε, μόνο χαρές είχαν όταν είδαν τη νέα υπερυψωμένη τους καλύβα και ξεκίνησαν τα γλέντια με τον Άρη Σοϊλέδη να παριστάνει τον Νίκο Βέρτη!

Πώς πήρε το κοινό την αποχώρηση του Αντρέα; Δες τα σχόλια παρακάτω.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το ξέσπασμα της Σοφιάννας κατά της Ασημίνας και η δικαιολογία που δίχασε το Twitter

Survivor: Η συμβουλή της Ασημίνας στην Ευρυδίκη προβλημάτισε το Twitter - Έχει δίκιο;

Survivor: Μυριέλλα - Κατσαούνης μαζί στην παραλία και το tweet για τον Τζον ήταν γεμάτο αλήθεια