Άγριες Μέλισσες: Ένας παράνομος έρωτας και ένα σχέδιο εκδίκησης αλλάζουν τα δεδομένα

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ένας παράνομος έρωτας και ένα σχέδιο εκδίκησης αλλάζουν τα δεδομένα

Η Μυρσίνη από σύμμαχος γίνεται ορκισμένος εχθρός του Ακύλα. Ένας νέος έρωτας θα φέρει αναστάτωση σε δύο οικογένειες και όλοι κρατούν δυνάμεις για την τελική αναμέτρηση των ηρώων μας. 

Θυμός και πολλή αγάπη θα συνυπάρξουν ως συναισθήματα στο σημερινό αλλά και στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας σα θεριό στο κλουβί (κυριολεκτικά αφού είναι στη φυλακή) απειλεί τους πάντες, ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Κωσνταντή φέρνει δάκρυα χαράς στις αδελφές της, ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας έρχεται με φόρα για να δημιουργήσει προβλήματα.



Η Μυρσίνη στην αντεπίθεση

Αφού κάνει τον καθιερωμένο της σαματά στους αρραβώνες του Κωνσταντή δείχνοντας την αντιπάθεια στη Δρόσω, πηγαίνει ακάλεστη στην αποκριάτικη γιορτή που στήνεται στο Διαφάνι και τα βάζει με την Ελένη με διαφορά ολίγων ημερών. Οι αδελφές Σταμίρη έχουν μάθει πια να μην την φοβούνται και σήμερα θα λυγίσουν από χαρά που η Δρόσω είναι χαμογελαστή και ερωτευμένη. Η Μυρσίνη ωστόσο ετοιμάζεται για νέες και μεγαλύτερες πλεκτάνες, από αυτές που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν. Πρώτον θα μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα κατά του Κωνσταντή και θα οδηγηθεί σιγά σιγά στο να ανακαλύψει πως αυτό ήταν σχέδιο του Ακύλα. Ξεχωριστά από τον Δούκα θα ετοιμάσει σχέδιο κατά του Μεγαρίτη για την πλήρη εξόντωσή του. Και ξέρουμε όλοι ότι, αν βάλει κάτι στο μυαλό της, το καταφέρνει. Ένα ολόκληρο χωριό κατέστρεψε την περσινή χρονιά, μη το ξεχνάτε. Τώρα μένει να δούμε ποια θα προφτάσει πρώτη να εξοντώσει τον Ακύλα. Η γυναίκα του η Ζωή με την Αιμιλία ή η Μυρσίνη;


https://www.instagram.com/tv/CbcDat3Lwpi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

New love in town

Τα αισθήματα της Κορίνας και του Μπάμπη, είναι πλέον εμφανή. Με την κρίση στο γάμο της κόρης Μεγαρίτη με τον Μελέτη, αυτά θα βγουν στην επιφάνεια και πλέον ξεκινά ο φλογερός τους έρωτας. Άλλος άνθρωπος θα γίνει η Κορίνα και όχι εκείνο το κακομαθημένο κοριτσάκι που είχαμε συνηθίσει. Σήμερα εκείνος θα μάθει από τον πατέρα του, ότι έχει πάρει τον θησαυρό του Ακύλα και επιστρέφοντας κάποιο από τα χρυσαφικά στην Κορίνα, θα αναπτύξουν πια μία άλλη σχέση. Δεν θα αργήσει όμως να τους ανακαλύψει ο Μελέτης. Από καθαρή τύχη θα καταφέρει να γλιτώσει τη ζωη του ο Μπάμπης. Στην κυριολεξία.


https://www.instagram.com/p/CbpIi1lsaVv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ανάμεσα στα ωραία και τα ερωτικά, έχουμε και ένα χωρισμό. Η Ουρανία πια αφήνει οριστικά τον Άλκη και ξαναγυρνά στην αγκαλιά του Κυριάκου. Αυτά είναι πραγματικά ευχάριστα νέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Αγριες Μέλισσες: 4 ζευγάρια βρίσκουν την ευτυχία ενώ ο Ακύλας δέχεται την σκληρή του τιμωρία

Ο Δούκας εκδικείται τον τραυματισμό του Κωνσταντή - Όλοι εναντίον του Ακύλα ακόμη και ο Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω αρραβωνιάζονται και η Ζωή αποκαλύπτει το μυστικό του Ακύλα