Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Μαρίνα γίνεται σήμερα 7 ετών- Το τρυφερό post της Ελένης και του Άγγελου

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Μαρίνα γίνεται σήμερα 7 ετών- Το τρυφερό post της Ελένης και του Άγγελου

Ημέρα χαράς για την οικογένεια της παρουσιάστριας αφού η μικρή της κόρη έχει σήμερα γενέθλια.

Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. Η μικρή Μαρίνα τους γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και σήμερα γίνεται 7 ετών. Στο σπίτι της παρουσιάστριας θα επικρατεί άκρως εορταστική διάθεση για τα γενέθλια της ξανθιάς της νεράιδας, όπως συνηθίζει η Ελένη να την αποκαλεί.

Το post της Ελένης για τα έβδομα γενέθλια της Μαρίνας

marina

«Πριν 7 χρόνια τέτοια ώρα περίπου γεννήθηκε η μικρή μου κόρη! ΜΑΡΙΝΑ μου χρόνια σου πολλά! Να χαμογελάς, να διασκεδάζεις με την καρδιά σου και να σκορπάς χαρά σε όλους μας! Σ’ αγαπώ μικρό ζουζούνι» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη σε ένα post που όμως διέγραψε μερικές ώρες αργότερα.

Η γέννηση της Μαρίνας πριν 7 χρόνια

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης όταν ήρθε η Μαρίνα στον κόσμο.

Η μικρή κόρη της παρουσιάστριας πήρε το όμορφο όνομά της από την γιαγιά του πατέρα της, Μάκη Παντζόπουλου. Όλη η οικογένεια της έχει μεγάλη αδυναμία ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Μαρίνα της.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε on air ότι την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της, θα ήθελε να απολαύσουν ένα οικογενειακό γεύμα σε εστιατόριο, με πιθανό προορισμό το μαγαζί που έχει ο συνεργάτης της και σεφ Γιώργος Παπακώστας.

https://www.instagram.com/p/CNACw0Tpoy2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το μικρό μου κορίτσι γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 6 χρόνια κι έφερε πολλή χαρά σε όλη την οικογένεια ! ΜΑΡΙΝΑ μας Χρόνια πολλά ! Σε λατρεύουμε!», είχε γράψει πέρσι η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram με αφορμή τα 6α γενέθλια της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CJ-uOaEF7LH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τρυφερό post του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλια της Μαρίνας

latsios marina

Με ένα Instagram-story στον προσωπικό του λογαριασμόευχήθηκε στην μικρή του αδερφή ο Άγγελος Λάτσιος. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να δείξει την αγάπη που τρέφει για την αδερφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 7 ετών. «Happy Birthday», έγραψε ο Άγγελος Λάτσιος δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή του αδερφή.

Η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε και μας έδειξε την εικόνα της αυλής της αυτή τη στιγμή (photo)

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την αποβολή και τον λόγο που την κράτησε μυστική για χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την απώλεια του μπαμπά της – Το «λάθος» που παραδέχτηκε