MasterChef: O Γιάννος πήρε τα 10.000 ευρώ αλλά το πλάνο του Μπόμπαινα έκανε το Twitter να αντιδράσει

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: O Γιάννος πήρε τα 10.000 ευρώ αλλά το πλάνο του Μπόμπαινα έκανε το Twitter να αντιδράσει

 Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου έκαναν την διαφορά και ξύπνησαν ευχάριστες αναμνήσεις με την παρουσία τους. Ο Γιάννος κέρδισε το Silver award, ο Σταύρος μας λύπησε με την αποχώρησή του και όλοι αναρωτιούνται αν θα επιστρέψει ο Μπόμπαινας.

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef στους τηλεθεατές. Καταρχάς το κοινό καταχάρηκε την επιστροφή ως guest κριτές, του νικητή του MasterChef 4 Σταύρου Βαρθαλίτη και του Νο2 εκείνης της χρονιάς και κολλητού του φίλου Σταυρή Γεωργίου.

H νίκη του Γιάννου ήταν ψυχρή

Δέχθηκε ως δίκαια τη νίκη του Γιάννου στο Silver Award, στεναχωρέθηκε στη συνέχεια με την αποχώρηση του αξιοπρεπή και αγαπητού Σταύρου και «έπεσε» από τα σύννεφα και σχεδόν τρόμαξε με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου όπου έχουμε τις επιστροφές των παλαιότερων παικτών. Και μόνο η υποψία πως μπορεί ο Μπόμπαινας να επιστρέψει στον διαγωνισμό, έκανε τους περισσότερους τηλεθεατές να αντιδρούν έντονα προς την παραγωγή και τους κριτές.


https://www.instagram.com/p/Cbs931EK-GC

Δύο Σταύροι ήρθαν και ένας έφυγε

Η επιστροφή των δύο παλαιότερων παικτών έγινε φυσικά με πολλά γέλια και συγκίνηση από τους κριτές. Οι δύο Σταύροι όχι μόνο υπήρξαν ταλαντούχοι αλλά και υπόδειγμα ήθους και κόσμιας συμπεριφοράς στον διαγωνισμό. Για πόσους στο φετινό MasterChef μπορούμε να πούμε το ίδιο; Για ελάχιστους. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μάλιστα αποκάλυψε πως όπως είχε τάξει, μοιράστηκε το έπαθλο ως νικητής με τον Σταυρή και φυσικά αυτό είναι προς τιμήν του, γιατί κράτησε την υπόσχεσή του. Εκείνος που δεν κράτησε την υπόσχεση του, ήταν ο άλλος αγαπημένος παίκτης εκείνης της χρονιάς, ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ακόμη χρωστά το κέρασμα για τη νίκη στο τότε Silver Award.



Στην δεύτερη μέρα για το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ, οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τρία πιάτα για τον κάθε κριτή και τους δύο καλεσμένους, δύο αλμυρά και ένα γλυκό σε μία...μπουκιά. Η φαντασία και το ταλέντο έπρεπε να απογειώσουν τη γεύση σε mini size. Φανή και Γιάννος έκαναν τις καλύτερες προσπάθειες και ο δεύτερος ήταν ο μεγάλος νικητής του Silver Award. Παρόλο που αρχικά τρόμαξε την παραγωγή γιατί έπαθε ένα black out δέκα λεπτών και αποχώρησε στο σαλονάκι δίπλα στο στούντιο, μέχρι να συνέλθει και να επιστρέψει ξανά.



Οι τηλεθεατές συνέκριναν την βέλγικη ψυχρή του αντιμετώπιση στη νίκη, με την θερμή της Μαργαρίτας την περσινή χρονιά. Ως γνωστόν η νικήτρια του MasterChef 5 είχε κερδίσει και τα δύο μεγάλα έπαθλα και με το μοναδικό της ταμπεραμέντο το είχε πανηγυρίσει όπως έπρεπε, με ενθουσιασμό. Μα τι ωραίες στιγμές που έχουμε ζήσει. Γιατί φέτος δεν τις ζούμε.



Μάριος και Σταύρος έκαναν τις δύο χειρότερες προσπάθειες και τελικά αποχώρησε ο δεύτερος. Μάλλον ανακουφισμένος γιατί ψυχολογικά ήταν επιβαρυμένος, επειδή το τελευταίο διάστημα του έλειπε η κόρη του. Το κοινό όμως στο Twitter στεναχωρήθηκε, γιατί ήταν ένας αξιοπρεπής, σεμνός και ηθικός παίκτης που είχε πάντα έναν καλό λόγο για τον καθένα και αγαθές προθέσεις.

Και ενώ έπεφταν οι τίτλοι τέλους του επεισοδίου, το σημερινό τρέιλερ φούντωσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών.

Σήμερα είναι το επεισόδιο της δεύτερης ευκαιρίας για τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Ο Γρηγόρης έγινε αποδεκτός με αγκαλιές και επιφωνήματα από τους συμπαίκτες του, ενώ η μεγάλη ψυχρολουσία ήρθε με το πλάνο του Μπόμπαινα ή Δημήτρη Ταϊρίδη. Το ενδεχόμενο να ξαναμπεί ο πιο τοξικός παίκτης που έχει περάσει από τον διαγωνισμό, προκαλεί ήδη... πονοκέφαλο. Δεν χρειάζεται το MasterChef έναν τέτοιο παίκτη. Ακόμη και αν ξέρει να μαγειρεύει καλά. Ακόμη περισσότερο, δεν χρειάζεται η ελληνική τηλεόραση έναν τέτοιο χαρακτήρα. Δεν μπορούν βέβαια να αλλάξουν τους κανονισμούς, αλλά μένει να δούμε αν το εφιαλτικό σενάριο, γίνει πραγματικότητα. Γιατί αυτή η είσοδος θα δοκιμάσει τα...νεύρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Δικαίωση για τον Νικήτα και εκνευρισμός για τον Βασίλη στο Twitter

MasterChef: Η Ελπίδα αποχώρησε αλλά το Twitter έστησε τον Γιάννο και τον Μάριο στον τοίχο

MasterChef: Το Twitter γέλασε με την πονηριά της Ελισάβετ για το γλυκό και προέβλεψε νίκη των μπλε