Φως στο Τούνελ: Το νέο δυνατό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη - «Βρήκα στοιχεία»

Φως στο Τούνελ: Το νέο δυνατό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη - «Βρήκα στοιχεία»

Ακόμα ένα ανατριχιαστικό τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ που έγινε viral, κάνει το κοινό να ανυπομονεί για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αυτή την Παρασκευή.

Φωτιές άναψε για μια ακόμα φορά το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ της Παρασκευής με την Αγγελική Νικολούλη.

Ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δημοσιεύτηκε τόσο στη σελίδα της εκπομπής στο Instagram όσο και στο προφίλ της ίδιας της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας. Περισσότερα από 55.000 χιλιάδες views συγκέντρωσε σε λίγες ώρες το post της Νικολούλη ενώ και τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά και ζητούν δικαίωση για τα τρία παιδιά από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή κάτω από αδφιευκρίνιστες συνθήκες.

Η συνομιλία με τη μητέρα στο τρέιλερ

Το βίντεο αρχίζει με τον διάλογο που είχε η Αγγελική Νικολούλη με τη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, των οποίων οι θάνατοι έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ στο Mega, η μητέρα μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ο διάλογος μεταξύ τους δείχνει την αμηχανία που υπάρχει:

«Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες. Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή», τονίζει η γυναίκα με την δημοσιογράφο να απαντά:


https://www.instagram.com/p/CbsUbLnorRj

«Αν δεν έχουμε. Από την στιγμή που βρήκα».

Μετά τη φράση αυτή, τα πλάνα του τρέιλερ αρχίζουν να παίρνουν κόκκινο χρώμα με τα φώτα να θυμίζουν φάρο περιπολικού, κάτι που εύκολα εντόπισαν και οι fans της Νικολούλη στο Instagram ενώ παράλληλα βλέπουμε τις φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα τα πρόσωπα να βρίσκονται μέσα σε κόκκινο χρώμα.

«Αγγελική,μη σταματήσεις μέχρι...το τέλος», έγραφε ένα σχόλιο ενώ σε άλλο διαβάζουμε:

«Τα τρέιλερ σας είναι πάντα ένα και ένα..Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε θρίλερ..Ανατρίχιασα πάλι!Μας κρατάτε αμείωτη την αγωνία», γράφει άλλη fan της εκπομπής και η τρίτη αναφέρει:
«Τον φάρο της αστυνομίας τον είδατε ε».


https://www.instagram.com/p/CbsYowuA2ZI

Συνεχίζεται η έρευνα

Η υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζει να βρίσκεται εν εξελίξει.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr, μελετάται η ανάλυση συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας η οποία λάμβανε βαριά φαρμακευτική αγωγή, λόγω των πολύ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα η έρευνα να είναι σύνθετη και δύσκολη.
Το ερώτημα είναι εάν η ουσία αυτή χορηγήθηκε σε τσιμπημένη ποσότητα στο κορίτσι ή όχι.
Υπάρχει υποψία ότι ήταν αυξημένη η χορήγησή της. Αυτό είναι υπό διερεύνηση. Εάν διαπιστωθεί ότι χορηγήθηκε σε μεγάλη ποσότητα τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για εξωγενή παράγοντα».

Ένα άλλο ερώτημα είναι εάν η ουσία που μπαίνει στο μικροσκόπιο προκάλεσε στο παιδί το πνευμονικό οίδημα. Καθοριστικής σημασίας είναι η συνδρομή των επιστημόνων του ΑΠΘ, που καλούνται να δώσουν απαντήσεις υπό την καθοδήγηση του καθηγητή ιατροδικαστικής και τοξικολογίας, Νίκου Ράικου. Ο κ. Ράικος ήταν ο επιστήμονας που είχε αναλάβει τη διερεύνηση των τοξικολογικών εξετάσεων και στην πολύκροτη υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει το βιασμό της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Σημαιώνεται πως δεν έχουν κληθεί να καταθέσεις κρίσιμοι μάρτυρες, παρότι έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την έναρξη της έρευνας, όπως οι γονείς των παιδιών και άλλοι συγγενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ