Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για το «κακό μάτι» λίγο πριν την πρεμιέρα του Masked Singer

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για το «κακό μάτι» λίγο πριν την πρεμιέρα του Masked Singer

Η ηθοποιός έδειξε την κατάσταση του προσώπου της με χιουμοριστικές σπόντες.

Δεν ξέρουμε αν ανήκεις κι εσύ στους ανθρώπους που πιστεύουν στο «μάτι», σε κάθε περίπτωση ο φόβος για πολλούς είναι υπαρκτός. Ξέρεις, αυτή η αρνητική ενέργεια που λαμβάνεις από κάποιον και έχει τη δύναμη να προκαλέσει άσχημα πράγματα στη δική σου καθημερινότητα, μικρά ή μεγάλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως πιστεύει σε αυτά. Ή τουλάχιστον έτσι λέει μέσω χιουμοριστικής ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram, που αφορά κάτι που συνέβη στο πρόσωπό της.

Το «κακό το μάτι» πάνω στην Αθηνά Οικονομάκου

Η Οικονομάκου βρίσκεται εν αναμονή της πρεμιέρας του νέου σόου «The Masked Singer», το οποίο θα φτάσει στη μικρή οθόνη στις 31 Μαρτίου. Οι διαγωνιζόμενοι που θα φτάνουν στη σκηνή και θα τραγουδούν είναι αναγνωρίσιμοι, όχι απαραίτητα τραγουδιστές, αλλά ο καθένας είναι γνωστός στον δικό του τομέα. Επιλέγουν το κοστούμι που θα φορέσουν με το οποίο θα ξεγελάσουν κριτές και κοινό. Η Οικονομάκου, όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι οι «detectives».

Καθώς, λοιπόν, η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει, η ηθοποιός είχε μία «αναποδιά». Στο πρόσωπό της έβγαλε κάποια δερματικά στο σημείο όπου βρίσκεται το πιγούνι. Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα story για να δείξει ποια είναι η κατάσταση τώρα, μία μέρα πριν την πρεμιέρα, και ευτυχώς τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, όπως μας ενημερώνει.



«#ΜεΦαγατεΛυσσαρες

Όταν λέω ‘survived’, το εννοώ», έγραψε αστειευόμενη για το κακό μάτι πριν την πρεμιέρα.

Η υπέρλαμπρη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Το βράδυ της Τρίτης, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μία ανάρτηση φορώντας το εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε κατά τις προετοιμασίες που μας έδειξε ότι έκανε για το Masked Singer. Η εν λόγω φωτογραφία μέσα σε μόλις 11 ώρες συγκέντρωσε πάνω από 28 χιλιάδες ώρες.

https://www.instagram.com/p/Cbsxq0NtRqE

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με την κόρη της στη Μάνη και η εξομολόγηση για τον έρωτά της

H Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία- Το κοινό που την ενώνει με τον Μάξιμο και την ανιψιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να είναι στο The Masked Singer εξαιτίας του... συζύγου της