Οι σπάνιες φωτογραφίες του Ryan Gosling και της Eva Mendes με τις κόρες τους

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Ryan Gosling και της Eva Mendes με τις κόρες τους

Η διάσημη οικογένεια που αποφεύγει τη δημοσιότητα, πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό.

Είναι αρκετοί οι celebrities που δε θέλουν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στον κόσμο και προσπαθούν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους. Οι φωτογραφίες με τους δικούς τους είναι σπάνιες, ακόμα και κι όταν και εκείνοι είναι celebrities.

Φωτεινό παράδειγμα σε αυτήν την κατηγορία είναι ο Ryan Gosling με τη σύντροφό του, Eva Mendes. Το ζευγάρι έχει κλείσει πλέον δεκαετία μαζί, αλλά σπάνια θα δεις κοινές τους λήψεις, παρά μόνο για την προώθηση της ταινία «The Place Beyond the Pines», στα γυρίσματα της οποίας ερωτεύτηκαν.

Η έξοδος του Ryan Gosling και της Eva Mendes με τις κόρες τους

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 7χρονη Esmeralda και την 5χρονη Amada, οι οποίες πια έχουν μεγαλώσει πολύ, και, πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλη την οικογένεια σε μία βόλτα της. Όλοι μαζί επισκέφτηκαν ένα βιβλιοπωλείο και ένα κατάστημα τέχνης απολαμβάνοντας την έξοδό τους σαν μία οποιαδήποτε καθημερινή οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Cbt3HUzsAKH

Η σχέση του ζευγαριού

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2011 κατά τα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyonce the Pines». «Ήταν πολύ παιχνιδιάρηδες. Η Eva τριγυρνούσε σαν μικρό κοριτσάκι. Ακουμπούσε πάνω του και του κρατούσε το χέρι όλη την ώρα», είχε πει πηγή στο Us Weekly.

Το 2014, οι φήμες περί πρώτης εγκυμοσύνης της Mendes επιβεβαιώθηκαν και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η ηθοποιός γέννησε την πρώτη τους κορούλα, Esmeralda Amada. «Είτε μας αρέσει είτε όχι, η ιδιωτικότητα θα είναι πολύ δύσκολη για την Esmeralda. Πιστεύω ότι είναι άδικο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητά μας. Οπότε, ο Ryan κι εγώ αποφασίσαμε από νωρίς ότι θα της δώσουμε όσο περισσότερη ιδιωτικότητα μπορούμε», είπε τότε η Mendes.



Τον Απρίλιο του 2016, ήρθε στη ζωή και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, η Amada Lee. «Το όνομα της γιαγιάς μου είναι Amada. Σε παραδοσιακή Λατινική μόδα, ξαναχρησιμοποιούμε τα ονόματα όλη την ώρα», είχε δηλώσει η Mendes.

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Ryan Gosling κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ταινία «La La Land» και αφιέρωσε το βραβείο του στη Mendes με έναν υπέροχο λόγο. «Θα ήθελα να προσπαθήσω να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο και να πω ότι, όσο τραγουδούσα και χόρευα και έπαιζα πιάνο και έζησα μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες σε ταινία, η γυναίκα μου μεγάλωνε την κόρη μας, έγκυος στη δεύτερη και προσπαθώντας να βοηθήσει τον αδερφό της να πολεμήσει τη μάχη του με τον καρκίνο», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eva Mendes: Αποκαλύπτει γιατί δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφίες που τραβάει ο Ryan Gosling

H Eva Mendes μοιράστηκε την καλύτερη συμβουλή για το μεγάλωμα των παιδιών (photo)

Ryan Gosling - Eva Mendes: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες και η ζωή με τις δύο κόρες τους