Ryan Gosling - Eva Mendes: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες και η ζωή με τις δύο κόρες τους

Ιωάννα Τζανή
Ryan Gosling - Eva Mendes: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες και η ζωή με τις δύο κόρες τους

Ryan Gosling - Eva Mendes: To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια.

Από τότε που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond The Pines» το 2011, ο Ryan Gosling και η Eva Mendes αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια του Hollywood, παρά το γεγονός ότι κρατούν ιδιωτικότητα στη σχέση τους.

Μετά την επιτυχία του ρόλου του στο βραβευμένο μουσικό δράμα «La La Land» το 2016, ο ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη του μόλις ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του στις Χρυσές Σφαίρες.

eva mendes fwtografies instagram ryan

Eva Mendes: Αποκαλύπτει γιατί δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφίες που τραβάει ο Ryan Gosling

Η εξομολόγηση για την Mendes

Παίρνοντας το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του ως Sebastian Wilder στο «La La Land», ο Ryan Gosling εξήγησε ότι δε θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει χωρίς την υποστήριξη της Eva Mendes. «Ενώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο και ζούσα μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στον κινηματογράφο, η σύντροφός μου μεγάλωνε την κόρη μας, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδερφό της που έδινε μάχη με τον καρκίνο», εξήγησε ο ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/t9G2aKM3oZ

«Αν δεν τα είχε αναλάβει όλα αυτά για να έχω αυτή την εμπειρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ πάνω. Γλυκιά μου, σε ευχαριστώ», συνέχισε ο Gosling, αφιερώνοντας εκείνο το βραβείο στον μεγαλύτερο αδερφό της Eva Mendes, Carlos Mendes, ο οποίος πέθανε στις 17 Απριλίου 2016.

Ο Ryan Golsing εκτιμά τον χρόνο που περνά με τα παιδιά του

Έκτοτε, ο Ryan Gosling έχει αναφερθεί κι άλλες φορές στην οικογενειακή του ζωή. Τον Ιανουάριο του 2022, ο 41χρονος μίλησε για το πώς περνάει τον χρόνο του με τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με την Eva Mendes, την 7χρονη Esmeralda και και την 5 ετών Amada.

Μιλώντας στο περιοφικό GQ, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τον κόσμο οικογενειακές στιγμές από τις περίοδο της καραντίνας.



«Τα παιδιά μας είναι μικρά, οπότε ήταν μια δύσκολη στιγμή για αυτά να χωριστούν από τα άλλα παιδιά και να μην μπορούν να δουν τους φίλους του. Έτσι, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τους διασκεδάσουμε», αποκάλυψε, ενώ στη συνέχεια είπε ότι ζήτησε βοήθεια από τη μητέρα του για να εκπαιδεύσει τις κόρες του στο σπίτι. «Ήταν το τέλειο άτομο για να ζητήσουμε βοήθεια όταν τη χρειαζόμασταν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ryan Gosling.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Margot Robbie-Ryan Gosling: Η Barbie βρήκε...τον Ken της!

Η Eva Mendes σόκαρε τους φανς της στο Instagram με μία φωτογραφία