H Beyonce εντυπωσιάζει με δημιουργία Celia Kritharioti αλλά σιωπά ακόμη για το χαστούκι του Smith

Κατερίνα Μπούσιου
H Beyonce εντυπωσιάζει με δημιουργία Celia Kritharioti αλλά σιωπά ακόμη για το χαστούκι του Smith

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στις αποκαλυπτικές εμφανίσεις του παρελθόντος στο μεγάλο πάρτι που έκανε μετά τα Oscars με τον σύζυγό της Jay Z. 

Τα φετινά βραβεία Oscars ήταν μία μοναδική εμπειρία για την Beyonce. Όχι μόνο είδε για πρώτη φορά ένα τραγούδι της να είναι υποψήφιο, αλλά ήταν εκείνη που έκανε την έναρξη της βραδιάς, επίσης για πρώτη φορά. Στο πάρτι που έκανε to ίδιο βράδι, μαζί με τον σύζυγο της Jay- Z, επέλεξε μάλιστα μία εντυπωσιακή δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti και η εικόνα της ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η τραγουδίστρια ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει το χαστούκι του Will Smith που είναι και στενός της φίλος και συνεργάστηκαν επαγγελματικά και αυτό έχει προκαλέσει αρκετές απορίες.



The Queen B

H Beyonce άρχισε να αφήνει το στίγμα της από το πρώτο λεπτό των Oscars. Η εμφάνιση της στο γήπεδο τέννις Compton, ερμηνεύοντας και το υποψήφιο τραγούδι της «Be Alive» από την ταινία «King Richards» ήταν δημιουργία του David Koma από τον οίκο Mugler και έγινε viral παγκοσμίως. Έμοιαζε σαν μπάλα του τέννις υψηλής ραπτικής, όπως σχολίασαν στο Twitter. Αλλά λίγες ώρες μετά στο δικό της πάρτι στο Chateau Marmont, στο λεγόμενο Gold Party που διοργάνωσε μαζί με τον σύζυγο της Jay-Z, εμφανίστηκε ως μία πραγματική...χρυσή θεά με την δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας.


https://www.instagram.com/p/CbuSV-BKLtY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταινία «King Richards» είναι η ταινία που είχε πρωταγωνιστή τον Will Smith και του έδωσε το Oscar, υποδυόμενος τον πατέρα των τενιστριών Σερένα και Βένους Γουίλιαμς, οι οποίες μάλιστα έγιναν και συμπαραγωγοί στην όλη κινηματογραφική προσπάθεια. Και οι 4 είναι πολυ καλοί φίλοι της Beyonce. Αλλά ενώ ο ίδιος ο Richards καταδίκασε με δήλωσή του την συμπεριφορά του Smith ο οποίος τον υποδύεται λέγοντας: «Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη, αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να χτυπήσει κάποιον άλλον, εκτός αν είναι για αυτοάμυνα», η Beyonce τηρεί σιγή ιχθύος και έχει κρατήσει μία πιο διπλωματική στάση. Αυτές τις ημέρες μάλιστα μετά το χαστούκι - γκειτ όπως κάποιοι το ονόμασαν, αρκετοί σταρ έχουν σιωπήσει, ενώ άλλοι όπως η Γούντι Γκόλντεμπεργκ και ο Τζιμ Κάρει έχουν ζητήσει από την Ακαδημία Κινηματογράφου να επιβάλλει άμεσα κυρώσεις στον Smith. Η Queen B, απλά κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτε. Προφανώς γιατί λόγω χαρακτήρα δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά


https://www.instagram.com/p/CbpFPckLjh1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Beyoncé άνοιξε τα Oscars 2022! Το φαντασμαγορικό σόου και τα σχόλια στο Twitter

O Jay-Z έγινε 52 ετών! Η απρόσμενη σύμπτωση και η ζωή με την Beyoncé

Η Beyoncé στη Rolls-Royce για την Tiffany & Co! Το όνειρο της Audrey Hepburn ξαναζωντανεύει