O Jay-Z έγινε 52 ετών! Η απρόσμενη σύμπτωση και η ζωή με την Beyoncé

O Jay-Z έγινε 52 ετών! Η απρόσμενη σύμπτωση και η ζωή με την Beyoncé

Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του ωστόσο ο η ηλικία του κρύβει μια πολύ εντυπωσιακή έκπληξη.

Σαββατοκύριακο χαράς για τους #Carters αφού ο διάσημος τραγουδιστής Jay-Z γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του. Στο πλευρό του όπως κάθε χρόνο ή σύζυγός του, Beyoncé Knowles και τα 3 τους παιδιά. Θεωρούνται ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ζευγάρια στην παγκόσμια showbiz και όχι άδικα. Φέτος μετρούν 14 χρόνια έγγαμου βίου, με τα παιδιά τους να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Η ζωή του Jay-Z με την Beyonce

Όταν γνωρίστηκαν εκείνη ήταν μόλις 18 χρονών και εκείνος 30 ετών. Παρότι οι φήμες έκαναν τον γύρο των tabloids, η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Bonnie & Clyde».

Το ζευγάρι έκανε μουσικές συνεργασίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις που άφησαν αίσθηση και έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 2008 σε πολύ στενό κύκλο στη Νέα Υόρκη και επισφράγισε έναν μεγάλο έρωτα. Παρά τις φήμες για απιστίες το ζευγάρι παραμένει ακόμη μαζί και συγκαταλέγεται στα πιο ισχυρα ντουέτα της μουσικής βιομηχανίας.

https://www.instagram.com/p/CS5_7-vrOux/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H απρόσμενη σύμπτωση

Ο Jay-Z έγινε 52 ετών και όπως φαίνεται αυτός είναι ο τυχερός του αριθμός. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Entairtainment Tonight, 52 είναι συνολικά τα βραβεία Grammy που έχει αποκτήσει η οικογένεια στο πέρασμα του χρόνου. Συγκεκριμένα: 23 βραβεία μετρά ο Jay-Z, 28 η Beyoncé και 1 βραβείο η Blue Ivy Carter.

https://www.instagram.com/p/CXEYt5SOlzc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @beyonce

beyonce tiffany

Η Beyoncé στη Rolls-Royce για την Tiffany & Co! Το όνειρο της Audrey Hepburn ξαναζωντανεύει



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι ασκήσεις που κάνει η Beyoncé για να διατηρεί αυτό το κορμί- Κάντες κι εσύ

O Jay Z έγινε εκατομμυριούχος και στο Instagram - νέο ρεκόρ για τον σύζυγο της Beyonce