Survivor αποχώρηση: Κι όμως, η Τζο «νίκησε» τη Μυριέλλα και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές

Survivor αποχώρηση: Κι όμως, η Τζο «νίκησε» τη Μυριέλλα και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε αντίο στο Survivor.

Άλλο ένα επεισόδιο Survivor ήρθε στο τέλος του και η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε συνέβη. Η Μυριέλλα Κουρεντή, κόντρα στα προγνωστικά και στις δηλώσεις της ίδιας ότι σε μία μονομαχία με την Τζο δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει, ήταν τελικά εκείνη που το κοινό ψήφισε να αποχωρήσει.

Τι είπε η Μυριέλλα στην ανακοίνωση του αποτελέσματος

Η Μυριέλλα πήρε τον λόγο μόλις ανακοινώθηκε πως εκείνη τελικά ήταν αυτή που θα αποχωρούσε και δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αποκάλυψε πως είχε νιώσει ότι θα έφευγε κι ότι αισθάνεται χαρούμενη που συμβαίνει γιατί όπως και να έχει ήταν πολλές φορές με το «ένα πόδι έξω».



«Αυτήν τη στιγμή, πραγματικά νιώθω τέλεια. Τέλεια γιατί ούτως ή άλλως ήμουν πολλές φορές με το ένα πόδι να φύγω. Ο Απόστολος το ήθελε πάρα πολύ. Το είχε πει πολλές φορές ότι ήθελε να φτάσει μέχρι το τέλος, μέχρι όπου τον πάει το παιχνίδι. Η Τζο είναι ένα υπέροχο παιδί που δεθήκαμε πάρα πολύ. Είναι 19 χρονών, έχει όλη την τη ζωή μπροστά της και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τη δω να αποχωρεί εξαιτίας κάποιας δικής μου δημοτικότητας. Το Survivor ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, αλλά σήμερα το πρωί, όταν ξύπνησα, και πήγα σε ένα σποτάκι που έχω μέσα στο δάσος να προσευχηθώ, αφού προσευχήθηκα -όχι για να παραμείνω εγώ, προσευχήθηκα για την Τζο-, μου βγήκε αβίαστα, χωρίς καν να το σκεφτώ η φράση ‘Τζον, σου έρχομαι’. Επίσης, σήμερα το πρωί είχαμε κάτσει με τη Σταυρούλα σε εκείνο το σποτάκι και με έπιασαν τα κλάματα γιατί θυμήθηκα τη μητέρα μου που με αποχαιρετούσε για να φύγω και να έρθω στο Survivor και ένιωσα πραγματικά μέσα μου την ανάγκη να πέσω στην αγκαλιά των ανθρώπων που ξέρουν ποια είμαι. Το Survivor για μένα κλείνει, αλλά ξεκινάει ένα άλλο κεφάλαιο που λέγεται ‘αληθινή ζωή’ που εκεί έξω έχω πραγματικά αφήσει τα όνειρά μου. Και θα αποχωρήσω χαρούμενη», είπε η Μυριέλλα.

https://www.instagram.com/p/CbvnfJ7Mave

Οι αντιδράσεις των θεατών ήταν πολλές. Το πιστό κοινό της Μυριέλλας την εκθείαζε, ενώ άλλοι χάρηκαν που δε θα χρειαζόταν να την ξαναδούν στο παιχνίδι.

Συνέχισε παρακάτω για μερικά από τα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο δικαστής Μαρτίκας επέστρεψε και η Κάτια έγραψε τον επίλογο στο Survivor

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter μιλά για τους νέους παίκτες

Survivor: «Δε θα το πιστέψεις», αλλά ο Τάκης τσακώθηκε και με άλλο παίκτη λόγω... επαγγέλματος