Ο δικαστής Μαρτίκας επέστρεψε και η Κάτια έγραψε τον επίλογο στο Survivor

Ο δικαστής Μαρτίκας επέστρεψε και η Κάτια έγραψε τον επίλογο στο Survivor

Άλλο ένα επεισόδιο Survivor που οι παίκτες δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Ο δικαστής Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor και όλα δείχνουν πως πλέον έχει σταθερά πιστό κοινό στο Twitter που τον υποστηρίζει. Αυτήν τη φορά, αντικείμενο της «δίκης» στάθηκε η απόφαση της Ναυσικάς να διεκδικήσει την ατομική ασυλία και να προτείνει για υποψήφια την Τζο, ενώ σύμφωνα με τον Μαρτίκα θα έπρεπε να αυτοπροταθεί για αποχώρηση ως η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας.

Ο παίκτης μίλησε στην κάμερα και εξήγησε ακριβώς πώς βλέπει το θέμα:

«Είναι μεγάλη έκπληξη για εμένα το ότι όλοι ασχολούνται με την ψηφοφορία του Απόστολου που υποτίθεται παρακινήθηκε από τη Μυριέλλα. Κανείς δεν ασχολήθηκε με την επιλογή της Ναυσικάς στο να επιλέξει την Τζο και να αδικήσει την Τζο. Ναυσικά μου, αν έχεις ηθικούς φραγμούς και ενοχές συνείδησης, γιατί διεκδίκησες την ατομική ασυλία; Γιατί δεν πρότεινες στην ομάδα σου να ψηφιστείς εσύ η ίδια και να βγάλεις την ομάδα σου από αυτό το αδιέξοδο ως αγωνιστικά η πιο αδύναμη της ομάδας σου; Γιατί πραγματικά θες να υπερασπιστείς την παραμονή σου σε ένα παιχνίδι που το έχεις χορτάσει μη δίνοντας χώρο σε μία νέα κοπέλα. Ενώ γνωρίζεις πόσο αξιόλογη είναι, δεν τη στηρίζεις. Θα κρατήσω μία φράση από την Τζο που είπε ότι ‘στα 19 μου χρόνια είμαι τόσο απογοητευμένη’. Να μην απογοητεύεσαι, Τζο μου, από τους ανθρώπους. Να πιστεύεις στους ανθρώπους. Να μην αλλοιώσεις τον χαρακτήρα, το ήθος σου. Ο κόσμος θα σε δικαιώσει, Τζο μου, και θα χρωστάει όλη αυτήν την αδικία και όλη αυτήν την υποκρισία στη Ναυσικά που είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη»



Η ανάρτηση της Κάτιας για την ολοκλήρωση του κύκλου της στο Survivor

Η Κάτια, από την άλλη, πλέον έξω από το παιχνίδι, έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με την οποία αποχαιρετά το Survivor και κλείνει τον κύκλο της με τα όσα έχει αποκωμίσει.

https://www.instagram.com/p/Cbs0AOOMgUu

«Μας πήρε έναν χρόνο αλλά τον κλείσαμε τον κύκλο μας!

Ένας κύκλος…έντονος.

από τον οποίον αποκόμισα πανέμορφα “ανεξίτηλα” σημάδια στα γόνατα στα χέρια, πλάτες, παλάμες, κλπ, για να θυμάμαι,

αλλά το σημαντικότερο που αποκόμισα από το παιχνίδι αυτό, την ζούγκλα, τους στίβους μάχης, τους συμπαίκτες μου, είναι μοναδικά πράγματα για τον Άνθρωπο, την ψυχοσύνθεση μας, τα όρια μας, τα όρια μας όταν ξεπερνιούνται, το ένστικτο σωματικής και ψυχικής επιβίωσης και της Δύναμης που κρύβουμε Όλοι μέσα μας όταν πιστεύουμε πως δεν αντέχουμε άλλο.
Και το μόνο που χρειάζεται όταν όλα γύρω σου μοιάζουν να καταρρέουν και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου,
είναι ένα βηματάκι ακόμα, ένα άλμα ακόμα, ένα εμπόδιο ακόμα, λίγη προσπάθεια ακόμα και ΤΣΟΥΠ! μόλις ξεπέρασες τα όρια σου και είσαι όρθιος! Και συνεχίζεις. Γιατί έχεις την δύναμη! Είναι μέσα σου.

#nevergiveup

Συνοψίζοντας για να μην μακρηγορώ», έγραψε.

Συνέχισε παρακάτω για τα tweets που έγιναν για τον «προφεσόρ» Μαρτίκα και τη Ναυσικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: «Δε θα το πιστέψεις», αλλά ο Τάκης τσακώθηκε και με άλλο παίκτη λόγω... επαγγέλματος

Survivor: Η Σοφιάννα κέρδισε την Ασημίνα και το Twitter έκανε πάρτι- Σε κόντρα οι πρώην φίλες

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter μιλά για τους νέους παίκτες