Ρούλα Πισπιρίγκου: Το post που είχε κάνει για τους γονείς που σκότωσαν το παιδί τους το 2015

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το post που είχε κάνει για τους γονείς που σκότωσαν το παιδί τους το 2015

Ένα post γεμάτο οργή είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους γονείς της άτυχης Άννυς το 2015. 

Είναι περίεργο πώς ένα post στο Facebook στο προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου από το 2015 μπορεί να προκαλέσει τόση οργή επτά χρόνια αργότερα.

Η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα είχε κάνει ένα σχόλιο καταπέλτη κατά των γονιών της μικρής Άννυς, του τετράχρονου κοριτσιού που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο τον Μάιο του 2015.

«Να πάνε να γ@@@ μάνα και πατέρας μαζί. Άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά της και σεις πήρατε μια ψυχούλα. Ανάξιοι γονείς, μην κάνετε παιδιά ρε αν δεν τα θέλετε, ο Θεός θα σας τιμωρήσει εύχομαι», έγραφε χαρακτηριστικά, σε ένα Post που έδειξε η εκπομπή HAPPY DAY.



Η φρικιαστική ιστορία της Άννυς:

Ήταν Πάσχα του 2015. Οι γονείς της τετράχρονης είχαν δηλώσει τη δήθεν εξαφάνιση του άτυχου παιδιού από τις 21 Απριλίου, ωστόσο εξ’ αρχής έδιναν αντιφατικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε το κορίτσι. Ο 27χρονος Σάββας, βιολογικός πατέρας της μικρής, ομολόγησε ότι την σκότωσε και αποκάλυψε φρικαλέες λεπτομέρειες για το έγκλημα αποκαλύπτοντας πως μαγείρεψε το παιδί στην κατσαρόλα με ρύζι για να φαίνεται σαν φαγητό και σκόρπισε το άψυχο κορμάκι της σε διάφορα σημεία της Αττικής. Η μητέρα της Άννυς συνελήφθη τότε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.



Στο Post της η Ρούλα Πισπιρίγκου έβλεπε Φως στο Τούνελ

Η τραγική ειρωνία με τη μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα είναι πως η ίδια πριν επτά χρόνια έβλεπε το Φως στο Τούνελ και σχολίασε το δράμα του παιδιού που έφυγε με τέτοιο τρόπο από τη ζωή.

Η αυριανή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη επτά χρόνια μετά, θα είναι αφιερωμένη στην ίδια που κατηγορείται ήδη για ανθρωποκτονία με πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση