MasterChef: Η Ελπίδα επέστρεψε αλλά ο Γρηγόρης σύμφωνα με το Twitter χάνει την δεύτερη ευκαιρία

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η Ελπίδα επέστρεψε αλλά ο Γρηγόρης σύμφωνα με το Twitter χάνει την δεύτερη ευκαιρία

Η δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες που είχαν αποχωρήσει είχε εκπλήξεις, αλλά και μία δικαίωση. Το «θρίλερ» με την παραμονή του Γρηγόρη. 

Το επεισόδιο των επιστροφών των παικτών που ήδη είχαν αποχωρήσει από το ΜasterChef είχε γέλια, πανηγυρισμούς, εκπλήξεις, αλλά και τρολάρισμα στα social media για τους παίκτες φαβορί ή για αυτούς που τελικά μπορεί και να χάσουν τη δεύτερη ευκαιρία. Οι τηλεθεατές πιστεύουν ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για τον δεύτερο παίκτη ο οποίος θα επιστρέψει στο σπίτι και ίσως έχουμε και μία...τρίτη ευκαιρία bonus. Χθές είχαμε και μία οικειοθελή αποχώρηση, καθώς ο Γιώργος με το που επέστρεψε και μαγείρεψε, ανακοίνωσε ότι φεύγει για να δουλέψει στο εστιατόριο του. Μα, γιατί ταλαιπωρήθηκε να ταξιδέψει από την Χαλκιδική, να μαγειρέψει και να φύγει, αναρωτιόμαστε.


https://www.instagram.com/p/CbvbSkFKM7J

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Ήρεμη δύναμη υπήρξε η Ελπίδα μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό και κατόρθωσε μαζί με τον Γρηγόρη να έχουν τα καλύτερα πιάτα στην δοκιμασία της επιστροφής και κατόρθωσε να πάρει την άσπρη ποδιά και να γυρίσει κοντά στους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Δίκαιο το αποτέλεσμα που ήρθε να αποκαταστήσει μία ατυχία, γιατί η παίκτρια είχε αποχωρήσει παίρνοντας την ηθική ευθύνη για την ήττα της ομάδας της, παρόλο που στον ρόλο της υπήρξε πολύ καλή αρχηγός. Μέχρι να φτάσουμε στην νίκη της, είχαμε τους τρελούς πανηγυρισμούς των φίλων του Γρηγόρη μόλις τον είδαν να περνά την πόρτα στο studio και εκείνος ανέβηκε εξώστη για να τους χαιρετήσει. Αλλά είχαμε και το επικοινωνιακό παιχνίδι του Μπόμπαινα, δηλαδή του Δημήτρη Ταιρίδη, ο οποίος μπήκε με μπλούζα που είχε την εικόνα με τον πρωταγωνιστή της animation ταινίας «Εγώ ο απαισιότατος». Αυτό ήταν το τρολάρισμα τόσο καιρό από τους χρήστες στο Twitter προς το πρόσωπό του και πολύ έξυπνα ο Μπόμπαινας το εκμεταλλεύτηκε. Ξέρει βγαίνοντας από το παιχνίδι ότι όλοι μιλούσαν για εκείνον.



Το επεισόδιο της αγωνίας

Αυτό θα είναι το σημερινό, γιατί θα έχουμε μία μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό για να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα επιστρέψει. Ο Γρηγόρης έχει το πλεονέκτημα να διαλέξει το μενού και θα οι παίκτες θα χωριστούν σε ζευγάρια (με τυχαία επιλογή) για να μαγειρέψουν. Ο συγκεκριμένος έχει την τύχη να διαγωνίζεται με τον αδύναμο Στέφανο. Το σίγουρο είναι με βάση και τις τελευταίες πληροφορίες, ότι ο Γρηγόρης, η Βασιλική και ο Μπόμπαινας νικούν το ταίρι τους και φτάνουν στην τελική φάση. Το κοινό στο Twitter που καμιά φορά με τους λογικούς συνειρμούς που κάνει ανατρέπει ακόμη και τα πιο δυνατά spoilers, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα τις τελευταίες ώρες, βλέποντας τον Γρηγόρη να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να έχει ενεργό το Instagram του, ότι δεν καταφέρνει τελικά να μπει στο σπίτι. Κρατάμε μία επιφύλαξη. Γιατί ο Γρηγόρης θα κερδίσει μία ακόμη ευκαιρία. Σας θυμίζουμε παρόμοια δοκιμασία στο περσινό MasterChef. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα φτάσει μέχρι την τελική 7άδα. Παρόλο που υπήρξε από τα φαβορί εξ αρχής του διαγωνισμού.


https://www.instagram.com/p/Cbvg9itIXdF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Η Ελπίδα αποχώρησε αλλά το Twitter έστησε τον Γιάννο και τον Μάριο στον τοίχο

MasterChef: Η έντονη αντίδραση για τον Γρηγόρη από τον Ηλία Μαμαλάκη και το κοινό στο Twitter

MasterChef Αποχώρηση: Πάρτι στο Twitter με το αντίο στον Δημήτρη Μπόμπαινα