MasterChef Αποχώρηση: Πάρτι στο Twitter με το αντίο στον Δημήτρη Μπόμπαινα

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef Αποχώρηση: Πάρτι στο Twitter με το αντίο στον Δημήτρη Μπόμπαινα

Ο Σταύρος, ο Δημήτρης και η Φανή ρίχτηκαν στη μάχη για την παραμονή στο MasterChef μα μόνο ένας από τους τρεις παίκτες ετοίμασε ένα άρτιο γλυκό.

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και αυτήν, το MasterChef έφερε μια ακόμα αποχώρηση, από την μπλε ομάδα κι αυτή τη φορά.

Η ήττα έφερε δοκιμασία ασυλίας με κλαμπ σάντουιτς

Ο αρχηγός των Μπλε, Δημήτρης γνωστός και ως Μπόμπαινας, ήταν εκείνος που υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο, κάτι που ζήτησε να συμβεί και ο ίδιος ο παίκτης.

Στη διαδικασία της ασυλίας, σκοπό των υπολοίπων παικτών ήταν ένα γευστικό κλαμπ σάντουιτς, δοκιμασία την οποία κέρδισε ο Νικήτας.

Οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στη διαδικασία ψηφοφορίας και η Φανή μαζί με τον Δημήτρη ακολούθησαν τον Σταύρο σε μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης με κυρίαρχο υλικό και πάλι τον ανανά.


https://www.instagram.com/p/CbQlng1KuRt

Ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης και ο Γιάννης Κίκιρας είναι pastry chefs με τεράστια εμπειρία στον χώρο, έχοντας εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνται με έδρα την Αθήνα σε όλο τον κόσμο και το γλυκό προς αντιγραφή που ετοίμασαν, ήταν μία γεμιστή κρεμ μπρουλέ με καραμέλα, ανανά και αμύγδαλο και ένα καραμελωμένο, τρυφερό φιλέτο ανανά ενώ από πάνω το γλυκό ολοκλήρωνε ένα λεπτό γυαλί οπελίνα.

Η Κατερίνα Λένη είπε μια μεγάλη αλήθεια για το φετινό MasterChef και συμφωνούμε όσο τίποτα

To Τwitter έβραζε κατά του Μπόμπαινα.

H οικειοθελής αποχώρηση στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είχε σώσει ήδη μια φορά τον Δημήτρη, ο οποίος είδε μεν την πόρτα εξόδου από τους κριτές, οι οποίοι στη συνέχεια αναγκάστηκαν να τον κρατήσουν στο παιχνίδι.

Το κοινό που περίμενε πώς και πώς την αποχώρηση αυτή ένιωθε προδωμένο κι όλοι απορούσαν αν ο Δημήτρης θα είχε το βράδυ της Παρασκευής μια ακόμα ευκαιρία. Οι κριτές έδωσαν 6 στα 10, 5 στα 10 και ο γκεστ χαντάκωσε τον Δημήτρη με 4 στα δέκα.

Ο Μπόμπαινας ευχήθηκε να δει στον τελικό του φετινού MasterChef, τον Γιάννο και έφυγε βουρκωμένος από το ριάλιτι μαγειρικής, τονίζοντας πως η εμπειρία του MasterChef άξιζε πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


MasterChef: Έφυγε o Γιώργος και έμειναν οι απειλές του Δημήτρη που ξεσήκωσαν το Twitter

Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ

MasterChef: Είδωλο για το Twitter o Ηλίας Μαμαλάκης και το κοινό τον θέλει για 4ο κριτή