Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Chris Rock μετά το χαστούκι του Will Smith στα Oscars

Νατάσσα Σχοινά
Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Chris Rock μετά το χαστούκι του Will Smith στα Oscars

Ο κωμικός δηλώνει πως ακόμη δεν έχει βρει τα σωστά λόγια.

Ακόμη δεν έχουν σταματήσει οι συζητήσεις και οι διαφωνίες επί του σκηνικού Smith - Rock που εκτυλίχθηκε live στη σκηνή της τελετής των Όσκαρ. Ο Will Smith, μετά από ένα κακόγουστο και αγενές «αστείο» που έκανε ο Chris Rock για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, Jada Pinkett Smith, η οποία πάσχει από αλωπεκία, ανέβηκε στη σκηνή και χτύπησε τον κωμικό.

Έκτοτε, το κοινό φαίνεται διχασμένο ως προς το ποιος έχει δίκιο, η Ακαδημία δείχνει να κρατάει μία στάση εκ του ασφαλούς καταδικάζοντας, ωστόσο, γενικά τη βία, και περισσότεροι celebrities τοποθετούνται και εκφράζουν τη γνώμη τους υπέρ ή κατά του χαστουκιού.



Ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στα Oscars - Πώς αποκάλεσε την Jada Pinkett Smith

Η πρώτη δήλωση του Chris Rock για το χαστούκι του Will Smith

Ο Chris Rock που εκείνη την ώρα δε σχολίασε το συμβάν αλλά προσπάθησε να το προσπεράσει με αστεία περί του πόσο θα άρεσε αυτό στην τηλεόραση, τώρα μιλάει. Στο σόου που έκανε στις 30 Μαρτίου, σύμφωνα με το Variety, άρχισε αστειευόμενος να ρωτάει το κοινό πώς πέρασε το σαββατοκύριακο. Οι θεατές, φυσικά, άρχισαν να γελάνε κι ο Rock έγινε λίγο πιο σαφής.

«Δεν έχω πολλά να πω για αυτό που έγινε, οπότε, αν ήρθατε για να ακούσετε για αυτό, έχω ένα ολόκληρο σόου που έγραψα πριν από αυτό το σαββατοκύριακο. Ακόμη επεξεργάζομαι τι έγινε. Οπότε, κάποια στιγμή, θα μιλήσω για αυτό. Και θα είναι σοβαρό και αστείο», είπε ο Rock και άλλαξε το θέμα πηγαίνοντάς το στα αστεία. «Θα πω μερικά αστεία. Είναι ωραίο που είμαι έξω», σχολίασε.

oscars2022 will smith chris rock

Υπενθυμίζουμε πως ο Chris Rock δε θέλησε να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία του Los Angeles, ενώ λέγεται πως τώρα η Ακαδημία συζητάει το ενδεχόμενο επιβολής συνεπειών για τις πράξεις του Will Smith. «Ζητήθηκε από τον κύριο Smith να φύγει από την τελετή και αρνήθηκε», ισχυρίστηκε η Ακαδημία, με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να ζητάει συγγνώμη μία μέρα μετά μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως τελικά το θέμα δεν είναι ούτε ο Will Smith ούτε ο Chris Rock αλλά η Ακαδημία;

Ο Will Smith, το χαστούκι στον Chris Rock, το beef που ξεκίνησε το 2016 και η λάθος συγγνώμη

Η δημόσια συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock και η δήλωση του πραγματικού King Richard