Hilaria Baldwin: «Τότε κατάλαβα ότι ο γάμος μας είχε τελειώσει»

Hilaria Baldwin: «Τότε κατάλαβα ότι ο γάμος μας είχε τελειώσει»

Η σύζυγος του Alec Baldwin μιλάει για τη μέρα που ο ηθοποιός τής είπε κάτι απίστευτο.

Το όνομα του Alec Baldwin έχει κατακλύσει την επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες. Ο λόγος είναι ότι το πιστόλι που κρατούσε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» εκπυρσοκρότησε και κόστισε τη ζωή της 42χρονης Halyna Hatchins. Έκτοτε, όποτε έχει εμφανιστεί δημόσια ο ηθοποιός, είναι φανερά συντετριμμένος από το γεγονός που, παρά το ότι δεν έγινε ηθελημένα, τώρα τον στοιχειώνει.

Τώρα, ωστόσο, ένα νέο θέμα σχετικό με τον ηθοποιό έρχεται στο προσκήνιο με μία πιο χιουμοριστική διάθεση. Η σύζυγός του, Hilaria, έκανε μία αποκάλυψη στο Instagram της αναφορικά με τον ηθοποιό και την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος τους, Rafael, το 2015.

Ο Alec Baldwin σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας! Τι συνέβη



Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ της Hilaria Baldwin και του Alec

Η Hilaria Baldwin βρισκόταν στη γέννα όταν ξαφνικά ο Alec τής είπε μία ατάκα που δεν περίμενε να ακούσει. Της ζήτησε να κάνει πιο σιγά και να μη φωνάζει!

«Ο Alec μού έκανε ‘σουτ’ όταν ήμουν στη γέννα του Rafa. Ήταν στο τηλέφωνο ‘Σουτ! Μπορείς να κάνεις πιο σιγά;’», σημείωσε η Hilaria.

Όταν ο Alec συνειδητοποίησε ότι έλεγε στη σύζυγό του να κάνει πιο σιγά την ώρα που γεννούσε το παιδί τους, κατάλαβε ότι ακουγόταν πολύ άσχημο και σταμάτησε. «Όταν ο σύζυγός μου μου είπε να σωπάσω στη γέννα, ήξερα ότι ο γάμος μας είχε τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε διακωμωδώντας περισσότερο την κατάσταση: «Κράτησα τον γάμο και πήγα και έκανα 522 μωρά μετά».



Πόσα παιδιά έχει το ζευγάρι

alec hilaria baldwin

Το ζευγάρι έχει συνολικά έξι παιδιά, την Carmen Gabriela (23 Αυγούστου 2013), τον Rafael Thomas (17 Ιουνίου 2015), τον Leonardo Angel Charles (12 Σεπτεμβρίου 2016), τον Romeo Alejandro David (17 Μαΐου 2018), τον Eduardo Pau Lucas (8 Σεπτεμβρίου 2020) και την María Lucía Victoria (4 Μαρτίου 2021).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τη φορτισμένη συνέντευξη στο ABC

Με δάκρυα στα μάτια ο Alec Baldwin υποστηρίζει: «Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη»

Η Angelina Jolie παίρνει θέση για την υπόθεση του Alec Baldwin με τον πυροβολισμό