MasterChef: Το Twitter αντιδρά για την ευκαιρία στον Γρηγόρη και ο Μπόμπαινας άλλαξε στρατηγική

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το Twitter αντιδρά για την ευκαιρία στον Γρηγόρη και ο Μπόμπαινας άλλαξε στρατηγική

Δεν είχε όρεξη να μαγειρέψει αλλά έχει μία τρίτη ευκαιρία για να μπεί ξανά στον διαγωνισμό o Γρηγόρης. Η Ελισάβετ και Μπόμπαινας επέστρεψαν και όλοι τους ρωτούν για το τι συμβαίνει εκτός σπιτιού. 

Εντελώς αλλαγμένοι είναι οι παίκτες που επέστρεψαν στο MasterChef, γιατί ήδη έχουν διδαχθεί πολλά από όσα έχουν δει να λέγονται εκτός διαγωνισμού και αναθεώρησαν τη στρατηγική τους. Μετά την Ελπίδα, ο Μπόμπαινας, o Nίκος και η Βασιλική μπήκαν ξανά στο σπίτι, αφού νίκησαν στην χθεσινή δοκιμασία, ενώ όπως ήδη σας είχαμε προιδεάσει, ο Γρηγόρης θα έχει σήμερα και μία τρίτη ευκαιρία. Παρόλο που χθες έδειξε, πως δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να επιστρέψει.

https://www.instagram.com/p/Cbx9d1MssPW

Όρκος...σιωπής

Στην δεύτερη μέρα της...δεύτερης ευκαιρίας, η δοκιμασία όριζε να χωριστούν οι παίκτες σε ζευγάρια και να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει το υλικό και έτσι ρίχτηκε στη μάχη της κουζίνας με αντίπαλο τον Νίκο. Ωστόσο οι τηλεθεατές και οι συμπαίκτες του, είχαν διαπιστώσει εξαρχή από το pantry, ότι ήταν όχι μόνο άκεφος αλλά και εντελώς απρόθυμος να επιστρέψει. Για να το πούμε λίγο λαικά, φαινόταν σα να έχει ξενερώσει εντελώς. Μαγείρεψε μέτρια και έτσι έχασε και ο Νίκος ξαναμπήκε στο σπίτι. Να το ζήσει και λίγο, γιατί ήταν από τους πρώτους που είχαν φύγει. Αλλαγμένοι σε συμπεριφορά και μετρημένοι ήταν τόσο η Ελισάβετ όσο και ο Μπόμπαινας, που τελικά μπήκαν στο σπίτι. Η πρώτη νίκησε την Αναστασία και ο δεύτερος τον Στέφανο.

https://www.instagram.com/p/Cbx_wWwt0Tr

Ωστόσο, όπως σας είχαμε πει ήδη από χθές και βλέπουμε και στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, ο Γρηγόρης έχει μία τρίτη ευκαιρία για να μπει στο σπίτι του MasterChef όπως και ο Στέφανος. Μην απορήσετε. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τον Ηλία στο MasterChef 4 και αρκετοί από τους χρήστες του Twitter όπως θα δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί, το θυμήθηκαν. Αλλά οι τηλεθεατές ήδη βαρέθηκαν με όλο αυτόν τον...μαραθώνιο επεισοδίων για να δούμε τελικά αν θα γυρίσει ξανά ο παίκτης που μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες τα social media. Που δεν γυρνά τελικά.


Κατά τα λοιπά, ο Μπόμπαινας ακονίζει τα μαχαίρια του. Μπορεί όπως η Ελισάβετ και η Ελπίδα να λέει μπροστά στις κάμερες ότι δεν θα πει στους συμπαίκτες του, τι έχει δει στα επεισόδια τώρα που βγήκε από το σπίτι, αλλά όλοι καταλάβαμε ότι τα έχουν πει όλα μεταξύ τους και φάνηκε από μία συνομιλία του Ταιρίδη με τον Γιάννο. Η Φανή επίσης το αντιλήφθηκε, όπως όμως και ο Χριστόφορος που συνεχίζει την λογική της πενταήμερης με τα αντίστοιχα σχόλια του, για να τα έχει καλά με όλους. Είναι και αυτό μία στρατηγική. H τριάδα Γιάννου, Μπόμπαινα και Ελισάβετ θα λειτουργήσει ως συμμαχία στα επόμενα επεισόδια, με την προσθήκη και του Μάριου. Για να χτυπηθούν αρχικά η Φανή, η Καλλιόπη και ο Νικήτας. Τρία από τα φαβορί δηλαδή.

https://www.instagram.com/p/CbyBCm9qI5i

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Η Ελπίδα επέστρεψε αλλά ο Γρηγόρης σύμφωνα με το Twitter χάνει την δεύτερη ευκαιρία

MasterChef: Η Ελπίδα αποχώρησε αλλά το Twitter έστησε τον Γιάννο και τον Μάριο στον τοίχο

MasterChef Αποχώρηση: Πάρτι στο Twitter με το αντίο στον Δημήτρη Μπόμπαινα