Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε κριτική για το ντύσιμό της και απάντησε με ένα story όλο νόημα

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε κριτική για το ντύσιμό της και απάντησε με ένα story όλο νόημα

Το ντεκολτέ της Κατερίνας Καινούργιου έγινε αντικείμενο σχολιασμού κυρίως από γυναίκες.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ώρες μετά τη χτεσινή της εκπομπή ξέσπασε στο Instagram μετά από πολλά σχόλια που δέχτηκε, κυρίως στο Twitter.

Αφορμή για τα σχόλια αυτά ήταν το ντύσιμο της Καινούργιου στην χτεσινή της εκπομπή στον Alpha. Η Καινούργιου φόρεσε ένα σακάκι – φόρεμα σε φούξια χρώμα, κάτι που οι τηλεθεάτριες της Super Κατερίνας δεν θεώρησαν ιδανικό για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ανάμεσα στα σχόλια που γράφτηκαν, ήταν και εκείνα που τόνιζαν πως το ντεκολτέ και το ρούχο που φόρεσε η παρουσιάστρια δεν ήταν ιδανικό για μια τέτοια μέρα με τόσο δύσκολη επικαιρότητα, αναφερόμενοι στη σύλληψη της μητέρας στην Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο του ίδιου της του παιδιού.

Ξέσπασε η Καινούργιου

«Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα. Την ευαισθησία μου και τη διακριτικότητά μου αλλά το ντεκολτέ μου.

Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως λίγο περισσότερο εμείς οι γυναίκες και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε. Το να προκαλείς έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου. Κορίτσια, μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη», απάντησε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.

Στη χτεσινή Super Κατερίνα και μετά από συνέντευξη γειτόνισσας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα και έχει μιλήσει ανοιχτά για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων που υποβλήθηκε.



To ξέσπασμα για την προσωπική της ζωή



Αυτή είναι η δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα, που η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε. Η παρουσιάστρια, μέσα από το πρωινό στον Alpha είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους που την ήθελαν ξανά ερωτευμένη σε πρόσφατο δημοσίευμα.

Η γνωστή παρουσιάστρια δε έκρυψε τον εκνευρισμό της για τα - ψευδή όπως τόνισε - δημοσιεύματα που τη θέλουν και πάλι ερωτευμένη, ενώ παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα και να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για εκείνη.

«Είμαι κάθε βδομάδα σε ένα κλασικό περιοδικό πάντα. Πάλι γράψανε κάτι για εμένα, αλλά δεν έχει σημασία. Χθες μάλιστα πάλι χάζευα λίγο τα εξώφυλλα και την προηγούμενή μου σχέση… “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή", "Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή", "Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος". Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα. "Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της" αν και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. Μετά, "Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική"

Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν διάφορα. Λίγο, υπάρχει και ένα όριο! Όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την οικογένεια μου και πάνω απ’ όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι. Δε γράφουν τίποτα για το παιδί, δεν τον αναφέρουν και γράφουν "πρώην της Ηλιάκη". Η Ηλιάκη, η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί… Δηλαδή πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και αν ισχύει. Όλα έχουν και ένα όριο! Γιατί περνάει ο άλλος από το περίπτερο και στενοχωριέται και ο άλλος και εγώ και η οικογένεια του», ανέφερε.», είπε σε έξαλλη κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη Δανάη Παππά πήγαν για ένα κρασί στην Τοσκάνη

Το παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή και η φήμη για νέο σύντροφο