Ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε τη δυσκολία του να έχεις 1 εκατομμύριο followers

Πατούλια Κατερίνα
Ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε τη δυσκολία του να έχεις 1 εκατομμύριο followers

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής Πρωταγωνιστές στον Alpha με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο followers έχει ο Σάκης Τανιμανίδης, τον οποίο ακολουθούν αυτή τη στιγμή στο Instagram περισσότεροι από 952 χιλιάδες followers.

Για τον δημοφιλή αυτό λογαριασμό στο Instagram, μίλησε ο παρουσιαστής στους Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha όπου και αποκάλυψε πώς ακριβώς αντιμετωπίζει τη δημοφιλία αυτή:

Η ατάκα για το Instagram

«Όταν έχεις ένα εκατομμύριο followers, πρέπει να ταΐζεις τον αλγόριθμο του Instagram. Το καλό με εμένα είναι ότι μ’ αρέσει αυτό που κάνω, μου αρέσουν όσα μοιράζομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τανιμανίδης.



«Δεν έχω γίνει υπηρέτης»

Ο παρουσιαστής της Φάρμας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε και τα μυστικά του λογαριασμού του στο Instagram, τονίζοντας πως ποτέ δεν έγινε υπηρέτης των followers που έχει στο Instagram.

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν, όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media, σε έναν βαθμό ναι. Πρέπει να το ταΐζεις αυτό το τέρας. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Μου αρέσει που μπορώ να μοιράζομαι πράγματα με πολύ κόσμο, να παίρνω διαφορετικές πληροφορίες για πολλά πράγματα σε ένα λεπτό. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι όλοι λένε την άποψή τους. Το Instagram έχει το θετικό της επιλογής, μπορείς να ακολουθήσεις όποιον θέλεις», τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής στον Σταύρο Θεοδωράκη.



Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε στις 23 Ιουνίου του 2021 με καισαρική τομή τα κοριτσάκια της, τα οποία έχαιραν άκρας υγείας. Το ζευγάρι προσπάθησε πολύ για να αποκτήσει τα παιδιά του, και οι δύο είχαν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν γονείς, ενώ είχαν μιλήσει δημόσια για το άγχος και τις αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι τελικά να τα καταφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το πρώτο post από το Παρίσι σε ένα ξεχωριστό σημείο

Μετά τα αρνητικά σχόλια για το Παρίσι, η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε ξανά αλλά έδωσε εξηγήσεις

Το story του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη Χριστίνα Μπόμπα και η αποκάλυψή της