Η παρατήρηση ενός follower στη Μαίρη Συνατσάκη προκάλεσε την epic απάντησή της

Η παρατήρηση ενός follower στη Μαίρη Συνατσάκη προκάλεσε την epic απάντησή της

Η Συνατσάκη απάντησε δημόσια στο μήνυμα που έλαβε στον λογαριασμό της.

Οι celebrities αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση με τους followers τους. Ακριβώς επειδή μιλάνε καθημερινά μαζί τους και τους ενημερώνουν στο Instagram για ό,τι συμβαίνει στη ζωή τους, και οι followers με τη σειρά τους παίρνουν το θάρρος να είναι πιο «ανοιχτοί» μαζί τους. Γράφουν σχόλια στις αναρτήσεις τους και απαντούν στα stories που κάνουν στον λογαριασμό τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανήκει στις διάσημες που είναι ιδιαίτερα ενεργές στα social media τους. Ένα από τα stories, όμως, στάθηκε η αφορμή να σχολιάσουν την… ορθογραφία της.



Το story της Μαίρης Συνατσάκη που πυροδότησε την αντίδραση περί ορθογραφίας

Την Πέμπτη, η Συνατσάκη πήγε τον γάτο της στον γιατρό. Κατά την επιστροφή, έκανε ένα story με μία φωτογραφία του στο μεταφορικό κλουβάκι και πάνω έγραψε: «Πολύ καλός κύριος. Γυρνάει από τον γιατρούλι του».

mairi sinatsaki orthografia

Κάποιος/Κάποια follower είδε τι έγραψε η 37χρονη παρουσιάστρια και παρατήρησε το ορθογραφικό λάθος της -αντί για «γιατρούλη» έγραψε «γιατρούλι»-. Αποφάσισε, λοιπόν, να στείλει στη Συνατσάκη και να της κάνει την αντίστοιχη παρατήρηση. «Με ‘η’ ρε Μαίρη, ο γιατρούλης! Κάθε φορά πονάνε τα μάτια μας! Καλή Πέμπτη!», της έστειλε.

mairi sinatsaki orthografia2

Η Συνατσάκη, που φημίζεται για το χιούμορ της και πολλάκις έχει σχολιάσει με σαρκασμό και αυτοσαρκασμό, απάντησε δημόσια στο μήνυμα του χρήστη, λέγοντας: «Συγγνώμη για τον πόνο στα μάτια σας, παιδιά. Για κάθε φορά, δεν είχα πρόθεση. Καλή Πέμπτη, εννοείται».

Η Μαίρη λατρεύει τους γάτους της

Η Μαίρη Συνατσάκη λατρεύει τους γάτους της. Γι’ αυτό και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες μόνο με εκείνους ή μαζί τους και το θέαμα είναι, φυσικά, αξιολάτρευτο. Ο Τίμος και ο Έβερεστ είναι τέλεια μοντέλα και οι φωτογραφίες τους κατακλύζουν τον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CV-Ptljr-ze

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία σπάνια photo με τη δίδυμη αδερφή της

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε για ποτό μετά από 2 χρόνια - Το μαγαζί που διασκέδασε και τα... δάκρυα