Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία σπάνια photo με τη δίδυμη αδερφή της

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία σπάνια photo με τη δίδυμη αδερφή της

Μαίρη και Αλίκη ανέκαθεν είχαν εξαιρετικές σχέσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις αγαπημένες celebrities του κοινού της Ελλάδας. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, το Instagram της έχει 790 χιλιάδες followers που γεμίζουν με likes και σχόλια κάθε της ανάρτηση.

Πόσο μάλλον όταν αποφασίζει να κάνει ένα story για την αδερφή της, Αλίκη, με την οποία δεν εμφανίζεται συχνά στα social media…



Το story της Μαίρης Συνατσάκη με την αδερφή της, Αλίκη

«Βρήκα επιτέλους μετά από τη μετακόμιση την αγαπημένη μου φωτογραφία στο σύμπαν και τώρα αναγκαστικά θα τη δείτε κι εσείς», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη για να παρουσιάσει την αξιολάτρευτη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Σε αυτήν, η ίδια απαθανατίζεται αγκαλιά με την Αλίκη όταν ήταν μικρές και απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

mairi sinatsaki aderfi aliki
https://www.instagram.com/p/B8EL_5dHE6a

Η Μαίρη και η Αλίκη δε μοιάζουν ιδιαίτερα, αλλά φαίνεται η επίδραση της μίας στην άλλη

Οι δύο αδερφές δε μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους, παραμόνο στα μάτια, όμως, φαίνεται πως η σχέση τους είναι εξαιρετική. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν φτιάξει μαζί και βίντεο στο YouTube στο κανάλι της Μαίρης, με τους followers της στο Instagram να παρατηρούν πόση διαφορά υπάρχει στην παρουσιάστρια όταν είναι με την αδερφή της. «Μου έγραψε κάποιος σήμερα στο YouTube που ανεβάσαμε μαζί βίντεο με το Αλικάκι, ότι, όταν είμαι μαζί της, «γελάω αλλιώς» και είχε τόσο δίκιο! Είμαι αλλιώς όταν είμαστε μαζί. Είμαι ολόκληρη εγώ, γι' αυτό», είχε πει η Μαίρη.



Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της Αλίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε για ποτό μετά από 2 χρόνια - Το μαγαζί που διασκέδασε και τα... δάκρυα

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στην καθημερινότητά της και είδε τη ζωή... αλλιώς