Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε την έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής παραμένουν αχώριστοι και ο έρωτας τους δεν κρύβεται. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στο σπίτι όπου συγκατοικούν.

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής full in love στο κέντρο της Αθήνας

Στη κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή. Ντυμένοι casual και εμφανώς ευδιάθετοι, πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με total black look ενώ ο τραγουδιστής επέλεξε γκρι φούτερ και ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι.

synatsaki ian2 copy

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, Μαίρη και Ίαν ξέκλεψαν λίγο χρόνο και πέρασαν στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης στο κέντρο της Αθήνας.

synatsaki1

Γενέθλια on stage για τη Μαίρη Συνατσάκη- Η συγκινητική έκπληξη



Η σχέση και η συγκατοίκηση

«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στην ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα, για να μην χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς», είχει δηλώσει η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει πως ο Ίαν Στρατής είναι αυτός που φροντίζει για την μαγειρική, καθώς εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με την κουζίνα στην καραντίνα. «Μέσα στον κορωνοϊό άρχισα να ασχολούμαι με την μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί», είχε πει η Μαίρη χαρακτηριστικά. «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά. Το θεωρώ απαρχαιωμένο», συμπλήρωσε σε ερώτηση για την διαφορά ηλικίας της με τον Ίαν.

Πηγή κεντρικής: mairiboo

Πηγή φωτογραφιών: NDP



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού.