Πάτρα: Η Ναταλία Γερμανού έγραψε την πιο μεγάλη αλήθεια στην Αγγελική Νικολούλη

Πάτρα: Η Ναταλία Γερμανού έγραψε την πιο μεγάλη αλήθεια στην Αγγελική Νικολούλη

Συγκλονισμένη η showbiz από τα νέα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Με ένα νέο τρέιλερ, αυτή τη φορά με το θολό πλάνο της Ρούλας Πισπιρίγκου και με τις χειροπέδες στο προσκήνιο, επανήλθε η Αγγελική Νικολούλη. Το Φως στο Τούνελ την Πρωταπριλία, θα θυμίζει ψέμα, μιας και η Νικολούλη θα ρίξει φως στο δράμα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, των τριών κοριτσιών που όπως όλα δείχνουν έχασαν τη ζωή τους από την ίδια τη μητέρα τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί

Όλοι περιμένουν την απολογία της μητέρας της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας που αυτή τη στιγμή κατηγορείται επίσημα από τις Αρχές για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας η οποία έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο ενώ ανοιχτοί είναι οι φάκελοι του θανάτου και των δύο μικρότερων κοριτσιών. Η μητέρα τέρας είναι αμίλητη στον εντέκατο όροφο της ΓΑΔΑ ενώ κλήση από την αστυνομία θα δεχτεί και ο σύζυγος της Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών καθώς και η αδερφή της η οποία ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή τη μικρή Ίριδα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση και το Twitter την καταδίκασε ήδη

Οργή λαού

Από το απόγευμα που έγινε γνωστή η σύλληψη της Πισπιρίγκου, κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της εκφράζοντας την οργή του για τη μητέρα των κοριτσιών που έγινε η ίδια η αιτία για να φύγουν από τη ζωή.

Θα ομολογήσει

«Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Αλλά από ό, τι μπορώ έτσι να εκτιμήσω, αν αυτή εξεταστεί 8-10 ώρες, όχι μόνο θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη αλλά και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί είμαι πεπεισμένος πλέον ότι έφυγαν από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το έχουν πει και οι γιατροί γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους. Κοντός ψαλμός αλληλούια» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε δηλώσεις του μόλις χτες.



Το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη πριν οκτώ δημοσίευσε το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ της Παρασκευής που θα θυμίζει πρωταπριλιάτικο ψέμα. Η Ναταλία Γερμανού έγραψε με μήνυμα την πιο πικρή αλήθεια για την υπόθεση αυτή, ένα μήνυμα που μοιράστηκε και η Αγγελική Νικολούλη:


https://www.instagram.com/p/CbvYc-SDfT-

«Α ρε Αγγελική Νικολούλη, άλλο ένα οδυνηρό παράσημο στο πέτο σου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τη θλίψη τους και την οργή τους εξέφρασαν οι διάσημες κυρίες της showbiz.

nikolouli

Καταπέλτης η Ελεονώρα Μελέτη:

«Έβλεπα ειδήσεις: «Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της». Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη «μητέρα», η λέξη «κόρη» και η λέξη «δολοφονία». Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα.
Μια «νεκρή» από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει.
Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

meleti

Δες τα μηνύματα των υπόλοιπων celebs για το δράμα με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση