Πάτρα: Η Ρούλα μίλαει μέσα από το κρατητήριο και «Οι Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνονται trend στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Πάτρα: Η Ρούλα μίλαει μέσα από το κρατητήριο και «Οι Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνονται trend στο Twitter

Τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το κρατητήριο έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το Twitter ξέσπασε.

Ο Γιώργος Σόμπολος μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε μέσα από τις Αλήθειες με τη Ζήνα.

Όσα υποστήριξε η Πισπιρίγκου

Από το ξεκίνημα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, η Ρούλα Πισπιρίγκου ακούγεται να λέει πως δεν αντέχει, πως έγινε για να γίνει και πώς όλο αυτό είναι άδικο.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της αδερφής της Ρούλας, Δήμητρας και της μητέρας της που υποστήριξαν πως η Πισπιρίγκου κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της κράτησής της. Οι δηλώσεις αυτές άλλαξαν στη διάρκεια της εκπομπής της Κουτσελίνη, με την 33χρονη Ρούλα να υποστηρίζει πως κανείς δεν την κακοποίησε τελικά.



«Η Ρούλα είχε φάει μπουνιές στο πρόσωπο. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της λέγανε «πο@@@@α ομολόγησε» και εκείνη φώναζε ότι δεν το έκανε. Μετά από αυτό πήγε κάποιος αστυνομικός, την αγκάλιασε και της είπε ότι θα είναι μαζί της. Είδα μόνο το πρόσωπό της, τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα. Δε μπορούσε να σηκωθεί όρθια πονούσε τόσο φρικτά. Δίπλα ήταν οι αστυνομικοί. Δε μπορούσε να μου δείξει τίποτα. Φοβάται» είπε αρχικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ η αδερφή της Δήμητρα υποστήριξε πως θα φτάσει μέχρι τέλους για να μάθει πώς βρέθηκε η κεταμίνη στο αίμα της ανιψιάς της και συμπλήρωσε:

«Όταν μπήκαμε μέσα κατευθείαν κατάλαβα ότι ήταν χτυπημένη γιατί είδα πως έφυγε από το σπίτι και πως ήταν μετά. Δε μπορούσε να κουνηθεί. Φαινόντουσαν τα τραβήγματα στα μαλλιά. Το πρώτο πράγμα που τη ρωτήσαμε είναι αν τη χτύπησαν και μας κοίταγε, δεν ήθελε να μας απαντήσει κοίταγε τους αστυνομικούς φοβισμένη. Μας έδειχνε με τα μάτια που ακριβώς την έχουν χτυπήσει. Αυτό εγώ δε θα το αφήσω έτσι»



Η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας μετά από ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα του 9χρονου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ.

Είναι η υπόθεση της Πάτρας εικόνα της κοινωνίας μας; Αν την αφήσουμε να γίνει, ναι

Μετά από δύο ημέρες στο κρατητήριο, η Ρούλα είπε χαρακτηριστικά για την κράτησή της:

«Δεν αντέχω, δεν γίνεται, δεν έχουν τόσα στοιχεία, είναι άδικο. Μίλησα με τον Μάνο, μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία μου. Θα πει ό,τι είδε με τα μάτια του και ότι δεν γνωρίζει τίποτα άλλο. Δεν είμαι ικανοποιημένη με αυτό και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, να μπει μέσα κι αυτός και ο πατέρας του. Του είπα να έρθει να με δει και δεν θέλει με τα κανάλια απ’ έξω», είπε η Πισπιρίγκου η οποία υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγός της θα την κατηγορήσει για να μπορεί να βγαίνει ο ίδιος έξω και να έχει δουλειά.

Νούμερο 1 trend στο Twitter, η Πάτρα – Ακολουθούν οι Αλήθειες με τη Ζήνα

Τρεις μέρες τώρα, στα trends του Twitter στην Ελλάδα, η υπόθεση της Πάτρα παραμένει πρώτη σε σχόλια.

Το hastag #Πατρα, #ρουλαπισπιριγκου και σήμερα το #staralithies μονοπωλούν το ενδιαφέρον των χρηστών της πλατφόρμας με περισσότερα από 38.000 σχόλια να έχουν γραφτεί μόνο υπό το hastag Πάτρα. Στα trends και το όνομα Σόμπολος, μιας και ο Γιώργος Σόμπολος έκανε τη συνέντευξη στην Πισπιρίγκου και ο Πάνος Σόμπολος ήταν καλεσμένος της Κουτσελίνη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Το νέο δυνατό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη - «Βρήκα στοιχεία»

Αποθέωση της Αγγελικής Νικολούλη στο Twitter για άλλη μια φορά για την υπόθεση της Πάτρας

Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής