Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει ένα υπέροχο διαμέρισμα - Η αγαπημένη της γωνιά

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει ένα υπέροχο διαμέρισμα - Η αγαπημένη της γωνιά

Το σπίτι της Χριστιάνας Μπέτα έχει μία διακόσμηση που αρμόζει σε καλλιτέχνη. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της εγχώριας σκηνής. Η ζωή της, όμως, δεν απασχολεί μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, όπως συνήθως συμβαίνει με αρκετούς celebrities. Στην περίπτωση της Θεοδωρίδου, στο προσκήνιο έχουν έρθει οι κόρες της και, πιο συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Μπέτα.

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι καλλιτέχνης και αυτό είναι κάτι που, πέρα από το ότι το έχει δηλώσει και η ίδια, φαίνεται ακόμα και με μία γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτόν, η 28χρονη κοπέλα ανεβάζει συχνά έργα και δημιουργίες της εντυπωσιάζοντας το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CbMw2fwo9mm

Το cool διαμέρισμα της Χριστιάνας Μπέτα

Όπως θα περίμενες από μία πραγματική καλλιτέχνη, το διαμέρισμα της Χριστιάνας Μπέτα είναι διακοσμημένο με πολύ cool τρόπο. Δεν έχει κάποιο καθημερινό deco, αλλά περισσότερο αρτιστίκ και περιλαμβάνει πολλά έργα της αλλά και διάφορα μικρά έπιπλα που χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικούς χώρους.

Ο χώρος είναι γεμάτος χρώματα από τα βιβλία, τα μπουκάλια και τις δημιουργίες της, αλλά υπάρχει μία ιδιαίτερη γωνιά που κατέχει μία λίγο πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά της…

theodoridou kori xristiana mpeta spiti2

Πρόκειται για ένα σημείο που περιλαμβάνει ένα τραπεζάκι, πάνω στο οποίο βρίσκονται κούπες και ένας χρωματιστός βραστήρας και στο κάτω μέρος υπάρχουν βιβλία αλλά και μία φωτογραφική μηχανή. Δίπλα του υπάρχει ένα μικρό έπιπλο μπαρ με τα αγαπημένα της ποτά και στον τοίχο πίσω τους είναι κρεμασμένο ένα έργο τέχνης.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από το διαμέρισμα της Χριστιάνας Μπέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα photo της Χριστιάνας Μπέτα και η ομοιότητα με τη Θεοδωρίδου - Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, σε μία φωτογραφία

Γενέθλια για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Η κοινή φωτογραφία και η ευχή της Ελένης Μενεγάκη