Will Smith: «Παγώνουν» τα γυρίσματα του Bad Boys 4 μετά την επίθεση στον Chris Rock

Ιωάννα Τζανή
Will Smith: «Παγώνουν» τα γυρίσματα του Bad Boys 4 μετά την επίθεση στον Chris Rock

Ο Will Smith αντιμετωπίζει σοβαρές επιπτώσεις όσον αφορά στο επαγγελματικό του μέλλον, καθώς Sony και Netflix σταματούν προσωρινά τα projects με τον ηθοποιό.

Πολύ ακριβά φαίνεται πως θα κοστίσει στον Will Smith η ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε στην τελετή των Όσκαρ και η επίθεσή του στον Chris Rock, αφού η εταιρεία Sony Pictures βάζει στον «πάγο» τα γυρίσματα για το Bady Boys 4, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό.

Μπορεί ο Will Smith να παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου, σε μία προσπάθειά του να δείξει ότι μετάνιωσε για αυτή του την πράξη, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό και ο ίδιος θα αντιμετωπίσει σοβαρές επιπτώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου - Τι σημαίνει αυτό έμπρακτα

Στην ταινία, ο Smith θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Martin Lawrence και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν οι κατάλληλες διαδικασίες που χρειάζονται πριν τα γυρίσματα. Ωστόσο, μετά το χαστούκι που έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής έχουν ενδοιασμούς ως προς τη συμμετοχή του ηθοποιού στο project.

Μία λάθος κίνηση μερικών δευτερολέπτων απειλεί σε μεγάλο βαθμό το επαγγελματικό μέλλον του Will Smith

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», το Netflix φέρεται να έβαλε επίσης στον «πάγο» την παραγωγή της προγραμματισμένης ταινίας «Fast and Loose», στην οποία πρωταγωνιστεί ο 53χρονος Smith.



Πηγές του κλάδου αναφέρουν ότι τα στούντιο θέλουν να αξιολογήσουν κατά πόσο αμαυρώθηκε η φήμη του Will Smith μετά την αντίδρασή του στο - ομολογουμένως κακόγουστο - αστείο του Chris Rock σε βάρος της συζύγου του, Jada Pinkett Smith.

Η παραίτηση του Will Smith από την Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Will Smith ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Ακαδημία Κινηματογράφου, λέγοντας ότι «πρόδωσε» την εμπιστοσύνη της.

Πλέον ο ηθοποιός - ο οποίος κέρδισε το φετινό βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του ως Richard Williams - χάνει ουσιαστικά τα προνόμια που αυτή παρέχει στα μέλη της. Ανάμεσα σε αυτά, δε θα μπορεί πια να ψηφίσει πιθανούς υποψηφίους, η πρόσβασή του σε προβολές ταινιών ανακαλείται και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται να είναι ξανά καλεσμένος.



Στην ανακοίνωσή του, ο Will Smith ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Απάντησα απευθείας στο πειθαρχικό κάλεσμα της Ακαδημίας και θα δεχτώ πλήρως και όλες τις συνέπειες της συμπεριφοράς μου. Οι πράξεις μου στην παρουσίαση των 94ων Βραβείων της Ακαδημίας ήταν σοκαριστικές, επίπονες και αδικαιολόγητες. Η λίστα με αυτούς που πλήγωσα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τον Chris, την οικογένειά μου, πολλούς από τους καλούς μου φίλους και τους αγαπημένους μου, όλους όσους παρευρέθηκαν και το παγκόσμιο κοινό στο σπίτι. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα την ευκαιρία άλλων υποψηφίων και νικητών να γιορτάσουν και να γιορταστούν για την εξαιρετική δουλειά τους. Μου έχει ραγίσει η καρδιά. Θέλω να επιστρέψω τη βαρύτητα σε εκείνους που αξίζουν την προσοχή για τα κατορθώματά τους και την τέχνη τους στον κινηματογράφο. Οπότε, παραιτούμαι από την ιδιότητα του μέλους στην Ακαδημία του Κινηματογράφου και θα δεχτώ όλες τις περαιτέρω συνέπειες που το Συμβούλιο κρίνει κατάλληλες. Η αλλαγή χρειάζεται χρόνο και δεσμεύομαι να δουλέψω για να διασφαλίσω ότι η βία ποτέ ξανά δε θα επικρατήσει της λογικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Chris Rock μετά το χαστούκι του Will Smith στα Oscars

Η Jada σύζυγος του Will Smith «σπάει» τη σιωπή της ενώ η αστυνομία κάνει επίσκεψη στο σπίτι του