Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και δεν την αναγνωρίσαμε!

Ιωάννα Τζανή
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και δεν την αναγνωρίσαμε!

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της που σόκαρε τους followers της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μετά τις πολυσυζητημένες διακοπές της στην Αμερική.

Και δεν έφταναν οι ανέμελες και εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβαζε τόσο καιρό από εξωτικά μέρη και μας έκανε να ζηλεύουμε, το μοντέλο μάς επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές στη Τζαμάικα και στέλνει φιλιά στους επικριτές της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε (;) ξανθιά

Η Ηλιάνα έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της όπου ποζάρει με μαγιό και... ξανθά μαλλιά. Αυτή η εκδοχή του εαυτού της δε θυμίζει σε τίποτα τη μελαχρινή γυναίκα που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, οι followers της σοκαρίστηκαν.


https://www.instagram.com/p/Cb7IRchMOP0

Στη λεζάντα του post, η παρουσιάστρια έγραψε «Risky business ##bananablonde» και τα σχόλια από κάτω «πήραν φωτιά», με την πλειοψηφία των fans της να ψηφίζουν... μελαχρινό για πάντα!

Ακόμα δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για photoshop, περούκα, ή αν όντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμπιστεύτηκε τους προσωπικούς της hair stylists, Δημήτρη Γιαννέτο και Πάνο Παπανδριανό, τολμώντας μια τόσο μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Επομένως, περιμένουμε με αγωνία το επόμενο story της για να μας λυθεί η απορία!

Επειδή, όμως, εμείς είμαστε πολύ παρατηρητικές, το πιθανότερο είναι η παρουσιάστρια να επεξεργάστηκε τη φωτογραφία για να... ξεγελάσει τους followers της, αφού σε προηγούμενη φωτογραφία της από τη Τζαμάικα, ποζάρει στο ίδιο μέρος, με το ίδιο μαγιό και με τα κλασικά καστανά μαλλιά της που όλοι αγαπάμε!


https://www.instagram.com/p/CaU0OobukcJ

Θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM;

Οι φήμες ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα επιστρέψει ως κριτής στο Greece's Next Top Model όλο και φουντώνουν, χωρίς ωστόσο το μοντέλο να έχει τοποθετηθεί δημόσια για να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση.



Πριν από λίγες ημέρες, πάντως, η Ζενεβιέβ Mαζαρί σχολίασε σχετικά με την επιστροφή της Ηλιάνας στο GNTM: «Αν με ρωτάς αυτό τι σημαίνει, δεν ξέρω. Ο κάθε άνθρωπος κοστολογεί το τι φέρνει έτσι όπως θέλει. Το ποιοι θα είναι μπροστά στις κάμερες δε με αφορούσε και δε με αφορά ποτέ. Εμένα με ενδιαφέρει το αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά στις κάμερες. Δε θεώρησα ποτέ και δε θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια».

Πηγή φωτογραφιών: @ilianapapageorgiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόκκινο κραγιόν: Πώς θα το φορέσεις κι εσύ σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κάνεις statement

Το φούξια futuristic μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το nail inspo της εβδομάδας