Γιώργος Καράβας-Ραφαέλα Ψαρρού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ- Τα καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο

Γιώργος Καράβας-Ραφαέλα Ψαρρού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ- Τα καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Έξοδο μόνο για δύο πραγματοποίησαν ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού. Ο coach του GNTM και η nail artist άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βγήκαν στα μπουζούκια για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Καράβας- Ψαρρού: Τα τρυφερά τετ-α-τετ και τα καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο

karavas psarou3 copy

Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με total black matching outfit στο κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η Ραφαέλα Ψαρρού «φώτισε» το μαύρο σύνολό της με ροζ ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ ο Γιώργος Καράβας πρόσθεσε χρώμα στο δικό του total black look επιλέγοντας καφέ μποτάκια. Το μόνο σίγουρο είναι πως παραμένουν full in love ακόμη και μετά από 10 χρόνια γάμου και αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε τη ώρα που αντάλλαζαν καυτά φιλιά.

Η γνωριμία και ο γάμος

https://www.instagram.com/p/CaaHKNMM4bg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παντρεύτηκαν το 2012 με τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) που ήρθαν αργότερα στον κόσμο να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Το μοντέλο εκφράζει συνεχώς δημόσια τα συναισθήματά του για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του και πρόσφατα δήλωσε: «Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε. Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στ εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

https://www.instagram.com/p/CXvdMmos2YA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου», δήλωσε πρόσφατα το μοντέλο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.



Ο Γιώργος Καράβας δεν αντέχει λεπτό χωρίς τη Ραφαέλα Ψαρρού - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Πηγή κεντρικής: NDP



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Καράβας κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του και τα λόγια του συγκινούν

Γιώργος Καράβας: Από κοιλιακούς καλά, από οπισθογωνία όμως; Το parking test που υπεβλήθη on camera