Britney Spears: Γράφει την αυτοβιογραφία της και αποκαλύπτει γιατί κατηγόρησε τον Justin Timberlake

Τσακιρίδου Χριστίνα
Britney Spears: Γράφει την αυτοβιογραφία της και αποκαλύπτει γιατί κατηγόρησε τον Justin Timberlake

H 40χρονη τραγουδίστρια κατακρίνει τη μητέρα και την αδελφή της για τα βιβλία τους ενώ αναφέρεται ξανά και στον πρώην σύντροφό της.

Μια ένα νέο post που αργότερα διέγραψε έκανε στο Instagram η Βritney Spears, ομολογώντας πως της είναι ακόμη δύσκολο να αντιμετωπίσει το παρελθόν της ενώ παράλληλα ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Britney υπέγραψε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster για τη δημιουργία της αυτοβιογραφίας της έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Γράφω ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή και αυτό είναι πραγματικά θεραπευτικό. Είναι επίσης δύσκολο να αναφερθώ σε γεγονότα της ζωής μου από το παρελθόν… Ποτέ δεν μπόρεσα να μιλήσω ανοιχτά!!» έγραψε η Britney στο Instagram. «Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι ακούγομαι σαν παιδί αλλά ήμουν πολύ νέα όταν συνέβησαν αυτά τα γεγονότα…Είμαι σίγουρη ότι φαντάζει ασήμαντο στους περισσότερους και το γνωρίζω απόλυτα αυτό», συνέχισε.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της η Britney Spears άσκησε κριτική στα βιβλία που έγραψαν η μητέρα της Lynne Spears και η μικρότερη αδερφή της, σε μία εποχή όπου εκείνη δεν μπορούσε ούτε να οδηγήσει το αυτοκίνητό της λόγω της δικαστικής κηδεμονίας που έλεγχε κάθε πτυχή της ζωής της.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξεκινήσει άβολες συζητήσεις, αλλά ας μιλήσουμε γι’αυτό…γιατί τα λέω όλα αυτά; Επειδή αισθάνομαι ότι δεν έχω ακουστεί ποτέ. Ούρλιαζα μέσα μου και ό,τι και να έλεγα…ήταν πάντα υποτιμητικό», τόνισε η τραγουδίστρια.

Η Britney Spears και οι κατηγορίες στον Justin Timberlake

Πρόσφατα η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου την βλέπουμε να χαμογελά και ταυτόχρονα να αφήνει αιχμές για τον πρώην σύντροφό της, Justin Timberlake. «Ο πρώην μου έκανε το ίδιο πράγμα… σέρβιρε το πρώτο του άλμπουμ χρησιμοποιώντας το όνομά μου ισχυριζόμενος ότι έπαιξα βρώμικα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βritney.

Η τραγουδίστρια σχολίασε την δημόσια συγννώμη του Justin Timberlake τόσο προς την ίδια αλλά και την Janet Jackson. «Aντί να χρησιμοποιώ την καρδιά μου, χρησιμοποιώ τη διανοητική προσέγγιση όπως έκανε με τόσο σεβασμό ο Justin όταν ζήτησε συγγνώμη από εμένα και την Janet αν και ποτέ δεν εκφοβίστηκε ή απειλήθηκε από την οικογένειά του, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη 20 χρόνια μετά», ανέφερε η Britney.

Η Britney Spears κυκλοφορεί βιβλίο που «καίει» την οικογένειά της

Το χρονικό της σχέσης τους και ο επειδοσιακός χωρισμός

https://www.instagram.com/p/BGPlKsfpLIr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πίσω στο μακρινό 1998, ένα ζευγάρι του Hollywood μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του Τύπου και «έβαζε φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Η Βritney Spears και ο Justin Timberlake είχαν σχέση 4 ολόκληρα χρόνια με τον χωρισμό τους το 2002 να κάνει τον γύρο των tabloids. Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της pop μουσικής σκηνής εκείνη την εποχή

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» το 2021 ο Justin Timberlake απολογήθηκε στην πρώην σύντροφό του 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ ο τραγουδιστής εκμεταλλεύτηκε τον χωρισμό του με την Britney για να προωθήσει την solo καριέρα του.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίστηκαν μάρτυρες που ανέφεραν ότι ο Justin Timberlake επέτρεψε στα ξένα μέσα να κατηγορήσουν την Spears ότι τον πρόδωσε ενώ λίγο αργότερα παρουσίασε την επιτυχία του «Cry Me a River» ως ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε από τον χωρισμό τους. Στο videoclip εμφανίζεται μια ξανθιά γυναίκα ενώ οι στίχοι του τραγουδιού υπονοούσαν ότι τον απάτησε μια πρώην σύντροφός του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Britney Spears: «Ο Justin Timberlake με χρησιμοποίησε για δόξα και προσοχή»

Η Britney Spears δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Pete Davidson και ο Scott Disick - Πειράζει;