Η Britney Spears δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Pete Davidson και ο Scott Disick - Πειράζει;

Νατάσσα Σχοινά
Η Britney Spears δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Pete Davidson και ο Scott Disick - Πειράζει;

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο του κωμικού και εξομολογήθηκε ότι δεν ξέρει ποιος είναι.

Είναι κάποια ονόματα διασήμων που ακούγονται τόσο συχνά που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι, ακόμα κι αν κάποιος δεν ασχολείται μαζί τους, κάπου θα τα έχει ακούσει. Γιατί ακριβώς βρίσκονται παντού στην επικαιρότητα της showbiz, άρα και τους «παίζει» η τηλεόραση, το Internet, το ραδιόφωνο, όλα.

Ο Pete Davidson, για παράδειγμα, είναι ένας άνθρωπος που, αν δεν είχες ακούσει όταν ήταν σε σχέση με την Ariana Grande, σίγουρα αυτές τις μέρες κάπου θα έχεις δει ότι είναι σε σχέση με την Kim Kardashian μετά τον θορυβώδη χωρισμό της από τον Kanye West. Ο, δε, Scott Disick ήταν για χρόνια σύντροφος της Kourtney Kardashian και συνέχιζε να εμφανίζεται στο ριάλιτι της οικογένειας «Keeping Up With The Kardashians» μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Οπότε, κάπου θα τον έχεις δει… ή και όχι.

Η Britney Spears δεν ξέρει ποιος είναι ο Pete Davidson και ο Scott Disick

Davidson και Disick έχουν έρθει κοντά αυτήν την περίοδο που ο πρώτος ήρθε στην οικογένεια λόγω της Kim. Πρόσφατα, λοιπόν, διοργάνωσαν μία movie night, από την οποία ο κωμικός μοιράστηκε ένα βίντεο που έδειχνε όλους τους παρευρισκόμενους να τους έχει πάρει ο ύπνος και μόνο εκείνος να είναι ξύπνιος.



Η Britney Spears είδε το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο και βρήκε πολύ διασκεδαστικό, οπότε το μοιράστηκε στο δικό της Instagram, λέγοντας: «Συγγνώμη, έπρεπε να το αναδημοσιεύσω. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στο βίντεο, αλλά με έκαναν να γελάσω πολύ», έγραψε η Britney.

Confused Britney Spears GIF

Στη συνέχεια, πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται πώς γίνεται η τραγουδίστρια να μη γνωρίζει τους δύο αυτούς άντρες όταν η οικογένεια Kardashian είναι συνεχώς στην επικαιρότητα. Όμως, ναι, αν δεν την παρακολουθείς, δεν είσαι υποχρεωμένη να τους ξέρεις. Επί της ουσίας είναι σαν μία εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά. Αν τη βλέπεις, θα ξέρεις όλους τους πρωταγωνιστές απέξω κι ανακατωτά, διαφορετικά διόλου δε σε ενδιαφέρει. Και είναι απόλυτα λογικό. Δεν έχουν όλοι την έγνοια τους.

Κάπως έτσι και η Britney μοιράστηκε απλώς ένα βίντεο που της άρεσε ομολογώντας πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τους πρωταγωνιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει τα θύματα που υπέφεραν όσο εκείνη

H Britney Spears κατηγορεί τώρα τον πατέρα της ότι καταχράστηκε την περιουσία της

Η Britney Spears κυκλοφορεί βιβλίο που «καίει» την οικογένειά της