Britney Spears: «Ο Justin Timberlake με χρησιμοποίησε για δόξα και προσοχή»

Britney Spears: «Ο Justin Timberlake με χρησιμοποίησε για δόξα και προσοχή»

Η τραγουδίστρια έριξε τα βέλη της στον πρώην σύντροφό της, 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Πίσω στο μακρινό 1998, ένα ζευγάρι του Hollywood μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του Τύπου και «έβαζε φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Η Βritney Spears και ο Justin Timberlake είχαν σχέση 4 ολόκληρα χρόνια με τον χωρισμό τους το 2002 να κάνει τον γύρο των tabloids. Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της pop μουσικής σκηνής εκείνη την εποχή. Σήμερα ωστόσο η κατάσταση ανάμεσά τους δείχνει να είναι αρκετά τεταμένη.

Britney Spears vs Justin Timberlake- Το post και οι αιχμές

britneypost copy

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου την βλέπουμε να χαμογελά και να ποζάρει με ένα μακρύ φόρεμα ενώ κουνά τους γοφούς της. «Ο πρώην μου έκανε το ίδιο πράγμα… σέρβιρε το πρώτο του άλμπουμ χρησιμοποιώντας το όνομά μου ισχυριζόμενος ότι έπαιξα βρώμικα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βritney.

https://www.instagram.com/p/CKM1Sj2FJFx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο επειδοσιακός χωρισμός του Justin Timberlake και της Britney Spears

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» το 2021 ο Justin Timberlake απολογήθηκε στην πρώην σύντροφό του 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ ο τραγουδιστής εκμεταλλεύτηκε τον χωρισμό του με την Britney για να προωθήσει την solo καριέρα του.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίστηκαν μάρτυρες που ανέφεραν ότι ο Justin Timberlake επέτρεψε στα ξένα μέσα να κατηγορήσουν την Spears ότι τον πρόδωσε ενώ λίγο αργότερα παρουσίασε την επιτυχία του «Cry Me a River» ως ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε από τον χωρισμό τους. Στο videoclip εμφανίζεται μια ξανθιά γυναίκα ενώ οι στίχοι του τραγουδιού υπονοούσαν ότι τον απάτησε μια πρώην σύντροφός του.

https://www.instagram.com/p/CLMxYbGhTno/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι βαθύτατα λυπημένος για αυτές τις στιγμές στη ζωή μου ή τις πράξεις μου που συνέβαλαν στο πρόβλημα ή που μονοπώλησα τον λόγο ή που δεν εκφράστηκα δίκαια. Ξέρω ότι δεν στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων αυτών, όπως και σε πολλές άλλες και επωφελήθηκα από ένα σύστημα που προκρίνει τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό. Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγγνώμη από την Britney Spears και την Janet Jackson, ατομικά στην κάθε μία, διότι νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και γνωρίζω ότι απέτυχα» είχε γράψει ο Timberlake στo Instagram λίγο μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ.

H Britney Spears κατηγορεί τώρα τον πατέρα της ότι καταχράστηκε την περιουσία της

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Pete Davidson και ο Scott Disick - Πειράζει;

Η Britney Spears κυκλοφορεί βιβλίο που «καίει» την οικογένειά της