Η Britney Spears κυκλοφορεί βιβλίο που «καίει» την οικογένειά της

Νατάσσα Σχοινά
Η Britney Spears κυκλοφορεί βιβλίο που «καίει» την οικογένειά της
Όλες οι διαμάχες, όλη η ταλαιπωρία αποτυπωμένη σε σελίδες.

Το όνομα της Britney Spears έχει απασχολήσει αρκετές φορές την επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια. Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν ποτέ στη σκηνή της pop -και γενικά στο τραγούδι-, είναι και ένας άνθρωπος, του οποίου τα οικογενειακά βρέθηκαν στο προσκήνιο ουκ ολίγες φορές.

Ο μπαμπάς της τραγουδίστριας, James Parnell Spears, διαχειριζόταν επί χρόνια την περιουσία της με την πρόφαση της δικής της απουσίας κριτικής και η Britney έδωσε μεγάλη μάχη για να μπορέσει να απεμπλακεί από τον κλοιό του. Όμως, τα κατάφερε μόλις τον Νοέμβριο του 2021. Στο άκουσμά της, σίγουρα σκέφτεσαι ότι είναι μία ιστορία ιδανική για βιβλίο και αυτό είναι που ήρθε και στο μυαλό της Britney, η οποία τώρα το κάνει πράξη.




Το επερχόμενο βιβλίο της Britney Spears

Η 40χρονη σταρ της pop πήρε την απόφαση να γράψει τα απομνημονεύματά της, ένα βιβλίο που θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τη ζωή της, την καριέρα της, τις ερωτικές της σχέσεις και -φυσικά- το οικογενειακό δράμα που τόσες φορές απασχόλησε φανς και μη.

Όπως αναφέρει η Page Six, το εν λόγω βιβλίο έρχεται μετά από μία συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων με την αμερικανική εκδοτική εταιρεία και θυγατρική της Paramount Global «Simon & Schuster» να παίρνει τα δικαιώματα του. Ήδη πηγή αναφέρει πως το βιβλίο της είναι «ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν υπάρξει πίσω από τους Obamas» (σ.σ. Ένα βιβλίο του 2017, του οποίου τα δικαιώματα λέγεται πως πωλήθηκαν για 60 εκατομμύρια δολάρια).



Με τα όσα έχει περάσει η Britney αυτά τα χρόνια και όπως εκείνη τα έχει μοιραστεί στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσουμε πως έχει σκοπό να τα αποκαλύψει όλα, χωρίς να φοβηθεί ή να κρατήσει πράγματα για εκείνη. Ήδη η αδερφή της, Jamie Lynn Spears, δημοσίευσε τα δικά της απομνημονεύματα με τίτλο «Things I Should Have Said» τον περασμένο Ιανουάριο και η Britney την κατηγόρησε για «κατασκευασμένες ιστορίες». Μέχρι που έστειλε και δικηγόρο για να σταματήσει η Jamie να αναφέρεται σε εκείνη στην περιοδεία του βιβλίου της.

Οι κατηγορίες της αδερφής της Britney, Jamie

Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε, η Jamie -ανάμεσα στα άλλα- κατηγορεί τους γονείς της ότι της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο για να μην κρατήσει το μωρό της όταν έμεινε έγκυος το 2007 στα 16 της χρόνια.

britney spears memoir4

«Ήρθαν στο δωμάτιό μου για να με πείσουν ότι το να κάνω παιδί σε αυτό το σημείο της ζωής μου ήταν χείριστη ιδέα. ‘Θα σκοτώσει την καριέρα σου. Είσαι πολύ μικρή. Δεν ξέρεις τι κάνεις. Υπάρχουν χάπια που μπορείς να πάρεις. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα… Ξέρω έναν γιατρό’. Όλοι γύρω μου ήθελαν να κάνουν αυτό το ‘θέμα’ να εξαφανιστεί», λέει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γενέθλια για τον Justin Timberlake! Από την Britney & τους Nsync στη Jessica Biel & τους γιους του

H Britney Spears κατηγορεί τώρα τον πατέρα της ότι καταχράστηκε την περιουσία της

Η Britney Spears βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει τα θύματα που υπέφεραν όσο εκείνη