Το tweet της Καίτης Γαρμπή για την Ίριδα, τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Πατούλια Κατερίνα
Το tweet της Καίτης Γαρμπή για την Ίριδα, τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Πάτρα: Τα είπε όλα η Γαρμπή με ένα post στο Twitter.

Η Καίτη Γαρμπή έχει μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι και έναν τρόπο σκέψης γεμάτο ευαισθησίες. Έχει όμως και έναν λογαριασμό στο Twitter τον οποίο ακολουθούν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι και ίσως είναι και λίγοι.

Κι αυτό γιατί η τραγουδίστρια μπορεί πάντα να πει τις πιο σωστές λέξεις για ό,τι απασχολεί την ελληνική κοινωνία.



Η Γαρμπή έχει κάνει viral τιτιβίσματα για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα τους προηγούμενους μήνες, για τις φωτιές που έκαψαν τη χώρα μας το καλοκαίρι αλλά έχει την κατάλληλη ατάκα για κάθε πρόσωπο της επικαιρότητας και κάθε θέμα που μας απασχολεί.

Η Ίριδα, η Μαλένα και η Τζωρτζίνα

Μέρες τώρα περιμέναμε την τοποθέτηση της Γαρμπή για την υπόθεση στην Πάτρα με τα τρία άτυχα κοριτσάκια και όλο το δικαστικό δράμα που έχει φέρει ως κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση τη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.
Μπροστά στο δράμα αυτό, η Γαρμπή είπε μια μεγάλη αλήθεια, που αφορά σε αυτό το μούδιασμα που νιώθουμε καθημερινά, όταν νέες λεπτομέρειες για τα παιδιά στην Πάτρα γίνονται γνωστές στο Πανελλήνιο.



«Είναι πολλές μέρες που σκέφτομαι τι να γράψω για αυτά που πέρασαν η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα.
Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι σοκαριστικό που κάνει την οργή μου μεγαλύτερη. Εύχομαι να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αν και δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας». έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρμπή σε ένα tweet με 700 likes.

Ευτυχώς υπάρχει η Καίτη Γαρμπή και τα σχόλια που κάνει στο Twitter είναι η απάντηση που ψάχνεις

Ίσως βέβαια και η ίδια η υπόθεση, να αποτελεί μια δύσκολη κατάσταση να την κατανοήσει η τραγουδίστρια που έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει η ίδια μητέρα. Η Γαρμπή απέκτησε ένα παιδί, τον γιο της Δημήτρη, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον Διονύση Σχοινά.

«Όταν παντρευτήκαμε (με το Διονύση) θέλαμε να κάνουμε πολλά παιδιά κι όταν διαπιστώθηκε μια επιπλοκή σε μένα, πήραμε απόφαση να υιοθετήσουμε. Ο Δημήτρης, αποφάσισε να μας ευλογήσει με τον ερχομό του κι έτσι έσβησε κάθε σκέψη που αφορούσε οτιδήποτε άλλο εκτός από εκείνον. Όταν μας είπε ο γιατρός ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της εξωσωματικής. Τηλεφώνησα στο Διονύση να του το ανακοινώσω κι εκείνος τρελός από αγωνία ρώτησε: Θα πονέσεις; Αν ναι, ούτε να το σκέφτεσαι, ας μην κάνουμε παιδιά, εγώ εσένα θέλω. Πόσοι άντρες θα είχαν αυτό το μεγαλείο ψυχής να στηρίξουν με τέτοια λόγια το σύντροφό τους. Θα τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή», είχε πει χαρακτηριστικά η Γαρμπή για την προσπάθεια που έκανε να γίνει μαμά.

Θυμήσου παρακάτω μερικά από τα πιο ακριβή και δημοφιλή τιτιβίσματα της τραγουδίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καίτη Γαρμπή: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σχοινά και η τρυφερή αφιέρωση

Κι όμως στη φωτογραφία αυτή είναι η Καίτη Γαρμπή. Μπορείς να την αναγνωρίσεις;