Ο Μιχάλης Κουινέλης έμαθε να κάνει story και τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο

Ο Μιχάλης Κουινέλης έμαθε να κάνει story και τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο

Ο ενθουσιασμός του Κουινέλη με τα stories είναι απλά ξεκαρδιστικός.

Μπορεί για σένα, για εμένα και για τον υπόλοιπο κόσμο η δημιουργία story να μην είναι ένα αξιομνημόνευτο γεγονός -ούτε καν άξιο αναφοράς- όμως, για τον Μιχάλη Κουινέλη είναι ανακάλυψη ενός νέου κόσμου. Ο διάσημος μουσικός μέχρι πρότινος δεν είχε ιδέα πώς να χρησιμοποιεί τις διάφορες ιδιότητες της πλατφόρμας και τώρα που πειραματίστηκε δεν μπορεί να ξεκολλήσει.

Την ώρα που βρισκόταν στο πλατό του X-Factor, ο Κουινέλης άρχισε να ανεβάζει story και να ενημερώνει το κοινό για τη νέα του γνώση. Γρήγορα, η Μαρίζα Ρίζου που βρισκόταν δίπλα του μπήκε στο «παιχνίδι» και άρχισε να του διδάσκει πώς να βάζει φίλτρα, κάτι που πολύ είχε ενθουσιάσει τον ράπερ, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος ξάπλωσε πάνω στον ώμο του την ώρα που ο ράπερ (ξανα)έλεγε ότι έμαθε να κάνει story.



Μόλις άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και ο Κουινέλης έμαθε με άνεση να χρησιμοποιεί τα stories, οι αναρτήσεις δεν είχαν σταματημό. Όχι μόνο από το πλατό, αλλά και από το ασανσέρ, μέσα από το αυτοκίνητο και γενικά από όποιο σημείο μπορούσε να τραβήξει σχετικό υλικό.

Αναμενόμενα, σε επόμενο πλάνο εμφανίστηκε και η Ήβη Αδάμου, η οποία χαιρέτησε τους followers του. «Κάνω story. Ήρθε το μωρό. Δε σταματάω να κάνω story», είπε ο ράπερ, ωστόσο, δεν την έκανε tag και ακολούθησε νέο story. «Κάνω story. Δεν έκανα tag. Tag το μωρό δεν το ‘κανα», είπε.





Η Ήβη Αδάμου δε σηκώνει κουβέντα για τον Μιχάλη Κουινέλη

Παρεμπιπτόντως, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου δείχνουν να έχουν μία υπέροχη σχέση και από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ανατολή, πήραν την απόφαση να ζήσουν στην Αλεξανδρούπολη, καθώς κρίνουν πως μία επαρχιακή πόλη είναι καλύτερη για την ανατροφή ενός παιδιού.

https://www.instagram.com/p/B6x4MBCB54g

«Δε σηκώνω κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη. Δηλαδή, ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, για όλους αυτούς τους λόγους που είπες και άλλους τόσους που κάθε μέρα ανακαλύπτω όλο και πιο πολύ. Μόνο αυτή η ποιότητα που λες, που δεν υπάρχει εύκολα στις μέρες μας, στους άνδρες, είναι ένας άνδρας με πάρα πολλή ποιότητα, πυγμή σε αυτά που θα πει, κρατάει πάντα τον λόγο του, προστατευτικός, είναι, ρε παιδί μου, όπως πρέπει για μένα», είπε η 27χρονη τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Οκτώβριο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

X-Factor: Οι... αναδρομές στον Μουρατίδη, οι αγαπημένες ερμηνείες και τα επικά σχόλια στο Twitter

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης σε εξόρμηση στη θάλασσα - Η σπάνια photo με την κόρη τους, Ανατολή

Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»-Η αποκάλυψη για την κόρη της και τον Stavento